Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Astrolog Öner Döşer’den 4 – 10 Mart Haftalık Burç Yorumları

Astrolog Öner Döşer’den 4 – 10 Mart Haftalık Burç Yorumları

tarafından ker_def

Ünlü Astrolog Öner Döşer, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü’de içine alan yeni hafta için burçlarla ilgili öngörülerde bulundu. Youtube kanalında takipçileriyle çeşitli videolar paylaşmakta olan Öner Düşer, yeni hafta için dikkat çeken yorumlarda bulundu.

Öner Döşer’in 4-10 Mart haftası için burç yorumlarını videoda bulabilirsiniz. Peki Döşer, hangi noktalara dikkat çekti. İşte Döşer’in ifadeleriyle yeni haftanın görünümü:

“Dişil prensibi temsil eden gezegenlerden biri olan Neptün, yöneticisi olduğu Balık burcuna henüz geçiş yapmıştı ve ayrıca özgürlük ve radikal çıkışların göstergesi Uranüs, dönüşümü temsil eden Plüton’la, cesur girişimleri ve öncü adımları temsil eden Koç burcunda kavuşum yapmaktaydı.

Yeniayın Neptün ile Balık burcunda hizalanacağı 6 Mart gününün iki gün sonrası, 8 Mart Dünya Kadın Hakları Günü’ne denk geliyor. Bu yüzden konu başlığımızı bu şekilde seçtik. Dünya Kadın Hakları Günü kutlu olsun!

Uranüs Boğa burcuna geçiyor, Balık burcunda yeniay gerçekleşiyor ve Merkür Balık burcunda gerilemeye başlıyor. Yani çok yoğun bir enerji akışı devreye giriyor. Peki tüm bunlar bizi nasıl etkiliyor? Bu yayınımızda tüm bu konuları ele alıyoruz.”