Ana sayfa Dizi Haberleri Hande Erçel ile Burak Deniz ikilisi muhteşem başladı ama hayaller kısa sürede söndü!

Hande Erçel ile Burak Deniz ikilisi muhteşem başladı ama hayaller kısa sürede söndü!

tarafından ker_def

Hande Erçel ile Burak Deniz ikilisinin çok konuşulan Bambaşka Biri isimli yeni dizi projesi ne yazık ki, reytinglerde çok düşük oranlar elde ederek yoluna devam ediyor.

İki genç oyuncunun yıllar sonra yeniden bir araya gelmesi hayranlarını çok etkiledi. Sosyal medyada Bambaşka Biri dizisine gösterilen ilgi muazzam boyutlara yükseldi. Mipcom fuarının yanı sıra yurt dışında farklı etkinliklerde öne çıkan ve yabancı yayıncıların en çok ilgilendiği projelerin başında Bambaşka Biri dizisi geliyordu.

Tüm bu süreç ne yazık ki, projenin yerli izleyiciler tarafından sahiplenilmesini sağlamaya yetmedi. Pazartesi akşamları başladığı reyting yolculuğunda artık Cumartesi akşamları yayınlanan Bambaşka Biri dizisinde 14 bölüm geride kaldı.

16. bölümde final yapacağı iddiaları ile sosyal medyada hayranlarının hayal kırıklığı mesajlarına konu olan Bambaşka Biri dizisi, bu sezonun en umut dolu projelerinin başında geliyordu.

Ancak yerli dizi hayranlarının projeye sahip çıkmaması sonucunda düşük gelen reytingler ve ardından yaşanan gün değişikliği ile birlikte Bambaşka Biri dizisinin havası da söndü.

Hande Erçel ve Burak Deniz hayranları beklenen büyük ilgiyi çekemeyen diziden yana büyük hayal kırıklığı yaşadı. Benzer hayal kırıklığının ekip tarafından da paylaşılması şaşırtıcı bir durum olmayacaktır.