Ana sayfa Dizi Haberleri Sıla Türkoğlu’nun Kızılcık Şerbeti dizisindeki ağırlığı iyice artacak!

Sıla Türkoğlu’nun Kızılcık Şerbeti dizisindeki ağırlığı iyice artacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sıla Türkoğlu’nun canlandırdığı Doğa karakterinin hikayede çok daha fazla öne çıkacağı bir sezon izleyicileri bekliyor.

Emanet isimli günlük dizi ile parlayan ve sonrasında Kızılcık Şerbeti dizisindeki Doğa karakteri ile kariyerinde çok önemli bir adım atan ünlü oyuncu, sosyal medyada da hayranlarından çok güçlü bir destek buluyor.

Sıla Türkoğlu’nun yeni dönemde Kızılcık Şerbeti dizisinde güçlü bir kadın görüntüsü ile hayranlarının karşısına çıkmaya başlaması, izleyicileri de heyecanlandırdı.

Kızılcık Şerbeti dizisinin 30. yeni bölümü Cuma akşamı yayınlanırken, iyi gelen reytingler ekibin moralini yükseltti.

Sıla Türkoğlu da yeni sezonda Doğa karakterinin neler yaşayacağına yönelik olarak şu bilgileri verdi:

“Hepimizin değil ama en azından Doğa için zor bir sezon olacak. Doğa’nın çok güçlü durması gerekecek. Savaşması gerekecek ortada bir bebek var çünkü, bebek için savaşması gerekecek. Zorlu bir süreç olacak Doğa için.”

Dizinin ikinci sezona başladığı 30. bölüme yönelik olarak sosyal medyada çok güçlü bir etkileşim yaşandı. Ayrıca 7’li oranlara kadar çıkan reytingler de iyi bir sezon başlangıcını işaret ediyor. 22 Eylül Cuma akşamı yayınlanacak olan 31. yeni bölümde Fatih ile Doğa’nın bebek için kavgası hikayeyi deha çok heyecan katacak.

Ayrıca yeni sezonda Fatih karakterinin büyük bir dönüşüm yaşayacağını da söylemek mümkün.