Ana sayfa Dizi Haberleri Atiye ile setlere dönen Beren Saat bir hapishanenin içinde!

Atiye ile setlere dönen Beren Saat bir hapishanenin içinde!

tarafından ker_def

27 Aralık’ta Netflix platformunda yayınlanacak olan, Beren Saat’in Atiye dizisi merak ve heyecan ile bekleniyor. Ünlü oyuncu yeni projedeki rolü ve performansı ile de hayranları tarafından merak edilmekte. Based İstanbul dergisi için özel pozlar veren Beren Saat, ünlü olmanın zararlarını anlattı.

“Ünlülük, popülerlik; ünlü olana kadar çok matah görünüyor. Gerçekten ünlü olduğun gün, bu bir hapishane hatta hücre…” açıklamasında bulunan Beren Saat, sürekli takip altında olmaktan rahatsız.

Aşk-ı Memnu dizisinde partner olduğu Selçuk Yöntem’in hayatına büyük etkisi bulunduğunu anlatan Beren Saat, ” “9-10 yaşlarındayım. Selçuk Yöntem’in Ben Feuerbach oyununu izlemiştim. Finalde demir konstrüksiyon merdivenleri yanıp sönen ışıkları ve Selçuk’un oraya çıkışını hatırlıyorum… ‘Ben de burada olmak istiyorum’ hissi çok baskındı” diye konuştu.

Çekimlerden özel görüntüleri videodan izleyebilirsiniz:

Son dönemde eşi Kenan Doğulu ile barışmasıyla gündemde olan Saat, hem Atiye hem de dergi röportajı ile bu sefer de işi ile hayranlarının karşısına çıkmış oldu.