Ana sayfa Dizi Arşivi Masumlar Apartmanı Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

Masumlar Apartmanı Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Özel Analiz – Masumlar Apartmanı, OGM Medya yapımı, dram, aşk ve psikoloji temalı Türk dizisidir. Yönetmenliğini Çağrı Vila Lostuvalı ve Çiğdem Bozali’ın yaptığı dizinin senaristleri ise Deniz Madanoğlu ve Rana Mamatlıoğlu’dur. Masumlar Apartmanı Gülseren Budayıcıoğlu’nun ‘Madalyonun İçi’ romanından uyarlanmıştır.

Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan dizi, Türkiye’de büyük bir ilgi gördü. Reytinglerde çok iyi oranlar elde etti ve milyonlarca kişi diziye hayran kaldı. Ezgi Mola ve Merve Dizdar, başrolde çok güçlü performanslar sergiledi ve sosyal medyada da büyük etkileşim dalgası yaşattı. TRT1 ekranında yayınlanan dizi sezonun en başarılı yapımı olarak göz doldurdu. Hikaye ise izleyenlere kendi hayatlarından birçok konuda benzeştiği için de ilgi yüksek oldu.

Masumlar Apartmanı Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 10

KÜNYE:

Kanal: TRT1
Yapımcı: OGM Medya
Türü: Dram- Aşk- Psikoloji
Yayın Tarihi: 15 Eylül 2020
Mekan: İstanbul
Süresi: 150 dakika
Müzik: Alp Yenier
Başrol: Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah, Ezgi Mola, Merve Dizdar.
Oyuncular: Alper Saldıran, Mert Asutay , Açelya Devrim Yılhan, Atilla Şendil, Esra Ruşan, Enes Demirkapı, Metin Coşkun, Uğur Uzunel, Gizem Katmer, Emir Özden, Barış Bağcı, Tansel Öngel.

SOSYAL MEDYA HESAPLARI

Dizinin sosyal medya hesapları aktif olarak kullanılıyor. Tüm hesaplardan fragmanlar, diziden fotoğraflar ve çeşitli bilgiler paylaşılıyor. Yayın günü dizinin önemli sahneleri yayınlanıyor. Youtube kanalında hem kısa kısa sahneleri hem de tüm bölümleri ve fragmanları bulabilirsiniz.

Twitter: https://twitter.com/masumlarapt
Instagram: https://www.instagram.com/masumlarapartmani
Facebook: https://www.facebook.com/masumlarapartmani/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC1wRZwOGxBpJNQsC_1w7AbA
Resmi internet sayfası: https://www.trt1.com.tr/diziler/masumlar-apartmani

TÜM HABERLER:

Masumlar Apartmanı dizisiyle ilgili tüm haberleri aşağıdaki linki tıklayarak en yeniden en eski habere doğru inceleyebilirsiniz.

Tüm haberleri okumak için tıklayın…

GENEL İZLENİM:

Gerçek bir hayat hikayesi olan Masumlar Apartmanı dizisi, Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun ‘Madalyonun içi’ romanından esinlenerek hazırlandı. Dram, aşk ve psikolojik öğeleri içerisinde barındıran dizi ağır bir konuya sahip. Dizi yayınlandığı ilk günden itibaren reytinglerde zirvedeki yerini koruyor. Dizinin kadrosu da oyunculuklarıyla göz dolduruyor. Başrol oyuncuları büyük popülerlik kazandı. Sosyal medyada milyonlarca kişi tarafından etkileşim yapıldı. Hikaye izleyicilere çok samimim ve vurucu geldi.

Masumlar Apartmanı Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 11

HİKAYESİ:

Korumacı dedesi ve erkek kardeşiyle birlikte yaşayan İnci’nin hayatı (Farah Zeynep Abdullah), yaptığı bir kazayla değişecektir. İnci’nin karışacağı kazada onu Han (Birkan Sokullu) ve büyük sırlarla dolu ailesi beklemektedir. Han’ın yaşamı takıntılarla dolu olan ablaları Safiye (Ezgi Mola) ve Gülben’in (Merve Dizdar) en büyük korkusu ise kardeşlerini kaybetmektir. “Aşk”, İnci ve Han’ın her şeye rağmen birbirlerinden kopmasına engel olacak mıdır?

Gülben ve Safiye obsesif davranışları olan iki kardeştir. Özellikle Safiye annesinin üzerinde yarattığı rol modelliğin etkisindedir, davranışlarının arkasında bu neden yatmaktadır. Han’ın hayattaki temel amacı sadakat duyduğu ailesini geçindirmek ve kollamaktır. Ancak Han’ın hayatı İnci’yi gördükten sonra değişecektir. Ona aşık olacak ve beraber mutlu olma amacı güdecektir. Han, tıpkı iki kardeşi gibi muhtelif davranış bozuklukları olan bir karakterdir, çocukluk travmaları onu çöp karıştırma ve biriktirmeye iterken öfke kontrolünde yaşadığı sorunlar “sahiplenme” ve cinsiyetçi davranışlar ekseninde İnci’ye karşı olan tavırlarında belirginleşecektir. ve davranış farklılıkları İnci’ye onu yeteri kadar tanıyıp tanımadığı sorusunu sıkça sorduracaktır.

Masumlar Apartmanı Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 12

KARAKTERLER:

Oyuncu (Karakter)
Birkan Sokullu (Han Derenoğlu)
Farah Zeynep Abdullah (İnci Özdemir)
Ezgi Mola (Safiye Derenoğlu)
Merve Dizdar (Gülben Derenoğlu)
Alper Saldıran (Uygar)
Mert Asutay (İnci ve Ege’nin babası)
Açelya Devrim Yılhan (Hasibe Derenoğlu -Han ve kardeşlerinin annesi)
Atilla Şendil (Memduh)
Esra Ruşan (Esra)
Enes Demirkapı
Metin Coşkun (Hikmet Derenoğlu)
Uğur Uzunel (Esat)
Gizem Katmer (Neriman Derenoğlu)
Emir Özden (Ege Özdemir)
Barış Bağcı (Cüneyt)
Tansel Öngel (Naci)

MEKANLAR:

Özellikle Masumlar Apartmanı’nın çekildiği bina dizinin izleyicileri tarafından merak ediliyor. Dizisinin çekimleri İstanbul’un otantik ilçesi Balat ve Beyoğlu’nda yapılıyor. Masumlar Apartmanı’nın çekildiği apartman, daha önce Şahsiyet dizisinde de kullanılmıştı. Dizilere ev sahipliği yapan apartman Asmalı Mescit Mahallesi’ndeki Jurnal Sokak’ta yer alıyor.

JENERİK:

Masumlar Apartmanı’nın müzikleri Alp Yenier’e ait. Dramatik ritimler taşıyan jenerik müziği dizi izleyicisi tarafından çok beğeniliyor.

FRAGMANLAR:

Masumlar Apartmanı dizisinden ilk fragman TRT1’in ve dizinin sosyal medya hesapları üzerinden 2020 yılının Eylül ayında yayınlandı. İlk görüntüler büyük beğeni topladı ve merak uyandırdı. Dizinin bölümleri de sevildi ve her yeni bölüm öncesinde de fragmanlar paylaşılarak, merak duygusu artırılıyor.

TÜM BÖLÜMLER:

Masumlar Apartmanı dizisinin 1.sezonu 15 Eylül 2020 Salı günü başladı. Dizi her salı saat 20.00’de TRT1 ekranlarında izleyicisiyle buluşmaya devam ediyor. Masumlar Apartmanı dizisinin tüm bölümlerini Youtube resmi sayfasından izleyebilirsiniz.

Tüm bölümleri izlemek için lütfen tıklayınız.

Dizinin ilk bölümünü aşağıdaki videoda bulabilirsiniz.

DİZİ MÜZİKLERİ – KLİPLER:

Masumlar Apartmanı dizisinin sahnelerinden etkileyici klipler yayınlandı. Bu klipler dizinin youtube kanalından paylaşıldı. Aşağıda bu video klipleri bulabilirsiniz:

Masumlar Apartmanı dizisinin izleyicisi tarafından en çok merak edilen konulardan bir tanesi İnci ve Han arasındaki aşkın gidişatı. Birbirini hiç tanımadan evlenen ikilinin aşkı izleyiciler tarafından Yeşilçam filmlerinde ki aşklara benzetiliyor.

TANSEL ÖNGEL, MASUMLAR APARTMANI’NDA…

Masumlar Apartmanı dizisinin yayınlanan 11. bölümüne ünlü oyuncu Tansel Öngel’de Naci karakteri ile dahil oldu. Safiye’nin gençlik aşkı olan Naci karakteri diziye yeni bir soluk kattı.

Masumlar Apartmanı Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 13

KAMERA ARKASI:

İstanbul’un Balat ve Beyoğlu ilçelerinde çekilen dizinin kamera arkası görüntüleri de zaman zaman youtube kanalında yayınlanıyor. Kamera arkası görüntülerde oyucular ve teknik ekip arasındaki uyumlu işbirliği de gözden kaçmıyor.

7. Bölüm Kamera Arkası