Ana sayfa Dizi Haberleri Atv hız kesmiyor! Kırgın Çiçekler bittiği gibi 8. Gün başlayacak!

Atv hız kesmiyor! Kırgın Çiçekler bittiği gibi 8. Gün başlayacak!

tarafından ker_def
Televizyongazetesi/ Analiz
ATV’nin heyecanla beklenen dizisi 8. Gün’ün yayın tarihi belli oldu.

Başrollerini Burcu Biricik, Musa Uzunlar, Buğra Gülsoy, Ceyda Düvenci, Cem Davran, Yiğit Kirazcı ve Hakan Kurtaş paylaştığı dizi 19 Mart Pazartesi akşamı saat 20:00’de izleyenleriyle buluşacak.

Ölen annesinin ürettiği yazılımın peşine düşen ve bir anda karanlık bir dünyanın içerisine getiren Bahar’ın değişen hayatını konu alan dizinin yapımcılığını Ay Yapım üstleniyor.

Uzun zamandır dizi için heyecanlanan ve sabırsızlıkla bekleyen izleyiciler, dizinin yayın günü belli olunca rahat bir nefes aldı.

Uzun zamandır Pazartesi akşamları Atv’de ekranlara gelen Kırgın Çiçekler dizisinin yerine ekranlara gelecek dizi için seçilen gün izleyenler tarafından biraz riskli bulundu.

Söz, Çukur. Siyah Beyaz Aşk gibi güçlü rakipleriyle mücadele etmek zorunda kalacak yeni diziye bir rakipte yayın günü değişen Kalbimdeki Deniz’le Fox Tv’den gelecek.

“İnşallah reyting sıkıntısı yaşamaz!” gibi iyi dileklerde bulunan izleyiciler, Sen Anlat Karadeniz’le Çarşamba akşamlarının lider ismi haline gelen Atv’nin; 8. Gün’le de alnının akıyla reyting savaşından sıkıntısız çıkacağını düşünüyor.

Dizinin ne gibi tepkiler alacağını, durumunun ne olacağını hep birlikte izleyip göreceğiz…