Ana sayfa Dizi Haberleri atv ısrar etti ama o dizi için artık çıkış yok!

atv ısrar etti ama o dizi için artık çıkış yok!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Televizyon ekranlarına binbir emekle gelen diziler, beklenen reytingi alamadıkları için kimi zaman bir kaç bölüm sonra yayından kaldırılıyor. Sezon başından beri pek çok dizi çoktan rafa kaldırıldı bile. Bazı diziler ise kanalların sabırlı bekleyişi ve arkasında durması sayesinde bir süre daha ekranda kalma şansını buluyor. Hikayesinde yapılan değişiklikler, belki yeni karakterler ve hikayelerle sürdürülmeye çalışılıyor.

Ancak bazen ne yapılırsa yapılsın dizilerden beklenen geri dönüş alınamıyor. Bu dizilerden birisi de Maria İle Mustafa oldu. Jessica May, Hilmi Cem İntepe gibi başarılı iki genç oyuncunun yanı sıra usta oyuncu Tamer Levent’in de rol aldığı yapım, ne yazık ki bir süredir reytingleriyle ilgili sorun yaşıyordu.

Dün akşam 15. bölümü ekrana gelen dizinin reytingleri yine çok düşük geldi. Başladığı günden bugüne reytingleri düzelmeyen dizinin AB ve ABC1 gruplarında çok düşük oranlarına katlanan atv, sadece totaldeki bir miktar yükselişine umut bağlanmıştı ama beklenen ilgiyi görmedi ve 3’lü oranlardaki total performansından sonra karar verildi!

atv ısrar etti ama o dizi için artık çıkış yok! 7

Aslında pek çok kanalın yapmadığını yapan atv, dizisinin arkasında durdu ve 15 bölüm boyunca sabırla bekledi. Fakat gelen son reytinglerin ardından yapılacak bir şey kalmadı ve final kararı alındı.

Hem reytingleri hem de sosyal medya desteği düşük olan dizi sona eriyor. Gazeteci Birsen Altuntaş, dizinin 17. bölümde final yapacağını sosyal medya hesabından duyurdu.

İki bölüm sonra ekrandan kalkacak olan Maria İle Mustafa’nın hikayesine ilgi gittikçe düşerken, finale doğru neler yaşanacağı da merak konusu. Pazar akşamları yayınlanan dizinin 16. bölüm tanıtımı ekrana geldi.

NTC Medya’nın yapımcılığını üstlendiği dizinin 17. bölümünün final kararının ardından hikayenin nasıl biteceği de merak konusu.

İşte 16. bölüm fragmanı: