Ana sayfa Dizi Haberleri Maria İle Mustafa dizisi final yapıyor! Reytingler düştü, kanal biletini kesti! Kaç bölüm kaldı?

Maria İle Mustafa dizisi final yapıyor! Reytingler düştü, kanal biletini kesti! Kaç bölüm kaldı?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında yayınlanan Maria İle Mustafa dizisi dün akşam (13 Aralık Pazar) 15. bölümü ile yayındaydı. Bir süredir reytingleri kötü olan diziyle ilgili gidişat izleyicisini de endişelendiriyordu. Hilmicem İntepe ve Jessica May’ın başrolünde oynadıkları dizinin reytinleri, son bölümle birlikte iyice düştü. Bu durum karşısında da kanalın final kararı gecikmedi!

Yeni sezona iddialı bir giriş yapmıştı Maria İle Mustafa dizisi. Ancak beklenenin altında reytinglerle istenileni veremedi. Kanal bir süre sabretse de dün akşam yayınlanan bölümün ardından daha fazla devam etmeme kararı alındı.

Haftalardır yaşanan sıkıntılı duruma karşılık atv’nin desteği ile ayakta kalan dizi için artık çok geç! Beklenen atak da sağlanamayınca bir kaç bölüm sonra final yapması kararı çıktı.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın sosyal medya hesabından verdiği bilgiye göre dizi, 2 bölüm sonra final yapacak. Bu hafta 15. bölümü yayınlanan dizi, 17. bölümde veda edecek.

NTC Medya’nın yapımcılığını üstlendiği dizinin hikayesinin de final yapması sağlanabilecek mi onu izleyip göreceğiz ama pek çok dizi gibi Maria İle Mustafa’nın hikayesinin de sonuca varmadan bitmesi izleyenlerini de üzecek.