Ana sayfa Dizi Haberleri atv, Zengin ve Yoksul dizisinin üzerine titriyor!

atv, Zengin ve Yoksul dizisinin üzerine titriyor!

tarafından ker_def

atv bu sezon dikkat çeken diziler yayınlamaya devam ediyor.

Bu dizilerden birisinin de Zengin ve Yoksul olacağı görülmekte…

7 Nisan Pazar günü Zengin ve Yoksul dizisinin 1. bölümü izleyici ile buluşacak.

Dizinin adeta üzerine titreyen atv, fragmanları hem ekranda hem dijital mecralarda her ortamda paylaşmaya devam ediyor.

Dizide Berrin karakteriyle izleyeceğimiz Binnur Kaya, arada kalmış bir kadına hayat verecek.

Binnur Kaya, “Kadro sevdiğim, daha önceden tanıdığım oyuncu arkadaşlarım ve büyüklerimden oluşunca, yol kendini daha da merak ettirdi. ‘Yolun zamanı ve hikayesini’ önemseyen biri olarak, bu yolculukta güzel anılar biriktirmekle ilgileniyorum” açıklamasını yaptı.

Zengin ve Yoksul fragmanı:

Binnur Kaya, Gökhan Alkan, Osman Sonant, Evrim Solmaz, Gülcan Arslan, Damla Colbay, Elif Doğan, Eren Hacısalihoğlu, Tuna Orhan, Mert Asker ve Sacide Taşaner gibi birçok başarılı oyuncu rol aldığı Zengin ve Yoksul dizisinin hikayesi şöyle:

Dizinin Hikayesi

İstanbul’da aynı semtte, iki farklı ev iki farklı dünya… Yokuşun dibinde geçim derdiyle boğuşan Berringiller, ve kendilerine tepeden bakan zengin akrabaları Erdemliler… Ve Berrin köprüyü geçene kadar ayıya dayı demek için küçüldükçe küçülürken…

Nihal bu bitimsiz köprüyü bir hamlede atlamak isterken… Köprüden geçmek dahi istemeyen bir Veli… Ve köprüleri yıkıp atmak isteyen Aysel… Aysel artık zengin akrabalarının sadakalarını almak istemiyor, zengin kuzeni Aleyna’nın eskilerini giymek istemiyor, teyzesi, annesini villadan ağlatıp ağlatıp göndersin istemiyor…

Parlamak için bir kıvılcıma bakıyor Aysel. Büyük aşkını, Karan’ı bu yürek yangınının ortasında buluyor. Karan bir sevdiğini toprağa verdi şimdi de düşmanının mezarını kazıyor. İki genç, intikam için bir aşk komplosu kuruyorlar. Hikayenin belki de en günahsızı, Aleyna Erdemli için. Aysel akrabalık bağlarının sıcaklığıyla öfkenin soğukluğu arasında çırpınırken… Karan da iki aşk arasında kalıyor. Herkesin yenileceği bir savaşta aşk mutlu sona ulaşır mı?