Ana sayfa Dizi Haberleri atv’de yayınlanan Kimse Bilmez ‘yılın dizisi’ seçildi!

atv’de yayınlanan Kimse Bilmez ‘yılın dizisi’ seçildi!

tarafından ker_def

Yaz ekranında atv’nin kozlarından olan Kimse Bilmez dizisi,başarılı performansını sürdürüyor. İlk olarak salı akşamları izleyicilerle buluşan dizi, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın 5.sezona başlaması ile birlikte Pazar günlerine alındı.

Lobin Europe ve İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi tarafından gerçekleştirilen 14. Uluslararası Avrupa Kalite Ödülleri, düzenlenen çok özel bir gecede sahiplerini buldu. Gerçekleştirilen ödül töreninde, atv’nin sevilen dizisi ‘Kimse Bilmez’, ‘Yılın Dizisi’ ödülüne layık görüldü. Ödülü, Kimse Bilmez oyuncularından; Burak Serdar Şanal, Zeynep Elçin ve Zehra Yılmaz tüm ekip arkadaşları adına aldı.

BÜYÜK ALKIŞ ALDILAR

Yeni Yüzyıl Üniversitesi’nde gerçekleştirilen ödül gecesine, iş ve sanat dünyasından çok sayıda seçkin davetli katıldı. Avrupa Kalite Ödüllerinin sahiplerini bulduğu bu çok özel gecede, atv’nin başarılı dizisi ‘Kimse Bilmez’de ödül almaya layık görüldü. ‘Yılın Dizisi’ ödülününü, Lobin Turkey Başkanı Fahri Ustaoğlu’nun elinden alan Burak Serdar Şanal, Zeynep Elçin ve Zehra Yılmaz davetlilerden büyük alkış aldı.

OYUNCULARA YOĞUN İLGİ

Düzenlenen ödül töreninin ardından salondan ayrılan ‘Kimse Bilmez’ oyuncuları, çıkışta kendilerini bekleyen hayranlarının arasından güçlükle ilerledi. Üniversite öğrencileri tarafından adeta ablukaya alınan oyuncular, herkesle tek tek fotoğraf çekilerek sohbet etti.

Kimse Bilmez, her Pazar saat 20.00’de atv’de!