Ana sayfa Dizi Haberleri Atv’nin bir dizisi daha final yapıyor… İki yeni dizi yolda…

Atv’nin bir dizisi daha final yapıyor… İki yeni dizi yolda…

tarafından zk zk

Geçtiğimiz günlerde Kırgın Çiçekler dizisinin final yapmasından sonra atv bir dizinin daha finaline karar verdi. Reytingleri ilk yayınlandığı günden beri hayli düşük olan ve Yetkin Dikinciler ile Hande Subaşı’nın başrolünü paylaştığı Bahtiyar Ölmez dizisi de final yapacak.

Atv'nin bir dizisi daha final yapıyor... İki yeni dizi yolda... 9

Medyatava’da Birsen Altuntaş’ın haberine göre, dizi 19. bölümde yayından kalkacak.

Bu arada Atv, uzun süredir hazırlıklarını sürdürdüğü Burcu Biricik’in başrolünde oynadığı 8. Gün dizisini de yayına getirmek için hazırlanıyor. Güçlü kadrosuyla dikkat çeken Ay Yapım imzalı 8. Gün, 19 Mart Pazartesi günü, ilk bölümüyle izleyiciyle buluşacak.

Atv'nin bir dizisi daha final yapıyor... İki yeni dizi yolda... 10

‘8. Gün’ün kadrosunda; Burcu Biricik, Musa Uzunlar, Buğra Gülsoy, Ceyda Düvenci, Cem Davran, Yiğit Kirazcı ve Hakan Kurtaş yer alıyor.

Yönetmenliğini Çağrı Vila Lostuvalı ve Ender Mıhlar’ın yapacağı ‘8. Gün’ün senaristliğini Toprak Karaoğlu, Savaş Korkmaz ve Seda Çalışır yapıyorlar.

Atv'nin bir dizisi daha final yapıyor... İki yeni dizi yolda... 11

Atv’nin bir diğer hazırlığı süren dizisi de Masum Değiliz. Dizinin yayın tarihi henüz belli değil. Yapımcılığını Koliba Film-Ata Türkoğlu, yönetmenliğini Serkan İpekören’in üstlendiği, senaryosunu Bekir Baran Sıtkı, Pelin Karamehmetoğlu ve İlke Yeşilay’ın yazdığı dizide, başrolleri Uraz Kaygılaroğlu, Damla Sönmez, Aras Aydın, Ushan Çakır, Sercan Badur ve Oya Unustası paylaşıyor.