Ana sayfa Dizi Haberleri ‘Bu bir peri masalı değil! Tahir de Nefes’e şiddet uyguluyor!” Sen Anlat Karadeniz’de gerçekler henüz ortaya çıkmadı!

‘Bu bir peri masalı değil! Tahir de Nefes’e şiddet uyguluyor!” Sen Anlat Karadeniz’de gerçekler henüz ortaya çıkmadı!

tarafından zk zk

'Bu bir peri masalı değil! Tahir de Nefes'e şiddet uyguluyor!" Sen Anlat Karadeniz'de gerçekler henüz ortaya çıkmadı! 8

Atv ekranlarında yayınlanan ve büyük bir ilgiyle izlenen Sen Anlat Karadeniz, her bölümüyle olay olmaya devam ediyor. Dizide babası tarafından Vedat’a satılan ve yıllarca Vedat’tan fiziksel-psikolojik işkence gören Nefes’in hikayesi herkesi ekran başına kilitliyor.

En çok da bu yaralı kadını bağrına basan Tahir ile yaşadıkları, dizinin aşk kısmını tamamlarken, Nefes’in yaralarını da saran bu aşkın kavuşma anını da bekleyerek merakla izliyoruz.

Dizinin ilk bölümünden beri bu kadar gündem olmasında oyunculuklar kadar senaryonun da şüphesiz çok büyük bir etkisi var. Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem, Osman Sınav’ın bir süre ara verdiğikten sonra ekranlara döndüğü yeni projesi Sen Anlat Karadeniz’in senaristleri. İki kadın senarist, bir kadının dramını o kadar güzel anlatıyor ki toplumsal bir yaraya da doğru yerden parmak basmayı başarıyorlar.

Erdem ve Eryılmaz, ranini.tv’ye verdikleri bir röportajda, Nefes’in hikayesinin detaylarının henüz tam olarak ortaya çıkmadığı ile ilgili olarak şu bilgileri veriyorlar:

'Bu bir peri masalı değil! Tahir de Nefes'e şiddet uyguluyor!" Sen Anlat Karadeniz'de gerçekler henüz ortaya çıkmadı! 9

“Nefes şiddet yüzünden müthiş travmatik bir kadın, henüz o travmanın hikayesini açmadık ama açacağız ve şiddetin açtığı çok derin bazı yaraları Tahir’in aşkı iyileştirecek. Aşk umut verir, iyileştirir, direnmeyi kolaylaştırır diye düşünüyoruz.”

“Bu kadarını biz de beklemiyorduk!”