Ana sayfa Dizi Haberleri atv kritik bir kararın eşiğinde! 3 dizisi birden gidebilir!

atv kritik bir kararın eşiğinde! 3 dizisi birden gidebilir!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sezon sonuna doğru yaklaşırken kanalların bazı dizilerle ilgili final kararları vermesi aşamasına gelindi! Kimi diziler, reytinglerinin düşüklüğü nedeniyle kanallar tarafından bir sonraki sezona gitmeden veda edecek. Ancak bazı diziler var ki büyük iddialarla gelmiş, oyuncularıyla göz dolduran yapımlar olarak bir şansı daha hakedebiliyor!

atv, şu sıralar iki dizisinin finali konusunda net bir karar vermiş durumda. Bu dizilerden ilki Bir Zamanlar Çukurova. İzleyici sosyal medyadan dizinin bitmemesi için sürekli olarak mesajlar yayınlıyorlar. Seslerini duyurmaya çalışan izleyiciler, ekrana damga vuran Bir Zamanlar Çukurova gibi bir dizinin bitmesini kabul etmiyor.

Fakat atv, 4 sezondur yayınlanan ve Adana’da yapılan çekimlerin hem ekibi hem de oyuncuları yorduğu bir süreçte, diziyle ilgili devam kararı almayı uygun bulmadı. Dizinin final artık kesin.

Bir başka dizi ise Adı Sevgi. Ekrana büyük bir iddia ile gelen yapımlardan birisiydi. Zira konusu gereği toplumu yakından ilgilendiriyordu. Küçük yaştaki kız çocuklarının evlendirilmesi konusunu ele alıyor dizi. Gizem Güneş’in hayat verdiği Elif öğretmenin çocukları kurtarmak için verdiği mücadeleyi anlatan dizi, pek de beklenildiği reytingleri alamıyor. Dizinin finaline bu nedenle atv karar verdi. Dizi iki bölüm sonra veda edecek.

atv kritik bir kararın eşiğinde! 3 dizisi birden gidebilir! 7

atv’nin bir başka final kararı alma ihtimali yüksek olan dizisi ise Hakim. Başrollerinde Erdal Beşikçioğlu, Ebru Özkan, Uğur Yücel, Yurdaer Okur, Hasibe Eren gibi hepsi birbirinden başarılı oyuncuları bir araya getirmesine karşın dizi, beklenen reytingleri alamıyor.

ABD’nin çok sevilen Your Honur dizisinden uyarlanan ve güçlü hikayesi ile de ekrana gelmeden önce merakla beklenen dizi, ne yazık ki istenen reytingleri alamıyor! Bu haftaki son bölümüyle Total’de 13., AB’de 7. ve ABC1’de 9. olmasıyla birlikte, ikinci sezonda devam edemeyeceği sinyallerini de veriyor.

Henüz atv Hakim dizisi için final kararı vermiş değil. Fakat bu reytinglerle ikinci sezonda devam etmesi de pek olası görünmüyor! Dolayısıyla yakında Hakim dizisi için de bir final kararı gelirse şaşırmayın!

atv’nin elinde kalan ve bir sonraki sezonda da devam etmesi yüksek ihtimal olan dizileri Kuruluş Osman, Destan, Kardeşlerim olarak görünüyor. Yalnız Kurt dizisi için ise henüz bir netlik yok.