Ana sayfa Dizi Haberleri Benim Adım Melek dizisinin Mithat’ı yıldız gibi parlıyor!

Benim Adım Melek dizisinin Mithat’ı yıldız gibi parlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Benim Adım Melek dizisinde herkesin dilindeki isim Mithat! Melek’e çektirdiği acılar ve düşmanlık ile izleyicileri deli eden Mithat, ablasının kanser hastası olduğunu öğrendikten sonra ise bambaşka birine dönmeye başladı. Küçük Seyitali’yi ailesine kavuşturarak da izleyicilerin kalbini kazandı.

Mithat’ın kötülüklerden sıyrılıp iyi yönlerini görmeye başlayan izleyiciler, rolünün hakkını veren Saim Güveloğlu’nu merak ediyor. İlk kez bir dizide rol alan Güveloğlu’na sosyal medyadan çok sayıda tebrik ve iltifat mesajı gelmekte.

Birçok izleyici adını bile bilmiyor. “Bu çocuk çok iyi rol yapıyor” diyen izleyiciler, Mithat ile ablası ve yeğenleri arasındaki buzların erimesinden çok memnun.

Bir izleyici, “Mithat’ın belki de dayı olmaya en yaklaştığı sahnelerden birisi budur” diyerek Kerem ile konuştukları o sahneye işaret etti.

Peki Mithat karakterine hayat veren Saim Güveloğlu kimdir?

1985 yılında Adana’da doğdu. ODTÜ Bilgisayar Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Kadir Has Üniversitesi Film ve Drama bölümünde yönetmenlik yüksek lisansı yaptı. Tiyatro yönetmenliği yapıyor.

Ayrıca 2008’den bu yana kısa filmler üzerinde çalışmakta. 2014 yılında yaptığı Gülümse isimli 15 dakikalık deneysel filmi ile 21 Adana Altın Koza Film Festivali, Akdeniz Ülkeleri Kısa Film Yarışması, Deneysel Kategorisinde Finale kaldı.Aynı filmi ile ayrıca
26. İstanbul Kısa Film Festivali’nde de Deneysel kategoride finalist olmuştu.