Ana sayfa Dizi Fragmanları atv’nin Maraşlı dizisindeki büyük yalan!

atv’nin Maraşlı dizisindeki büyük yalan!

tarafından ker_def

atv ekranlarında izleyicilerle pazartesi akşamları buluşmakta olan Maraşlı dizisinin ilk 4 bölümü büyük ilgi gördükten sonra, bugün 5.yeni bölüm yayınlanacak. Mahur, hayatının bir yalan olduğu gerçeği ile yüzleşiyor. Büyük bir yalan hem de… Annesi ona bir yalanın içinde yaşadığını söylüyor ve bu yalanın detaylarını da Maraşlı sayesinde öğrenecek.

Mahur, artık Maraşlı’ya her şekilde bağımlı… Bir tek ona güvenebilir. Ayrıca kalbi de kendisini ona götürüyor. Yakında Mahur ile Maraşlı arasında aşk kıvılcımları da ekrana yansıyabilir. Burak Deniz ve Alina Boz ikilisinin başarılı performansları ile yükselişini sürdüren Maraşlı dizisinin yeni bölümünde yine çok önemli olaylar yaşanacak.

Peki bu akşam neler izleyeceksiniz? İlk önce Mahur ile Maraşlı arasındaki yakınlaşmanın git gide daha da büyüdüğünü göreceksiniz. Ayrıca Maraşlı’nın zekasının ışıltısı da sizleri şaşırtacak. Mahur ise güzelliği ile yine herkesi büyüleyecek. İşte Maraşlı dizisinin 5. bölüm özeti ve fragman:

Mahur, Maraşlı ile birlikte arkadaşı Kemal’in sergisine gider. Kemal, Mahur’u bir sanatsever ile tanıştırır. Kemal’in tanıştırdığı kişi Maraşlı ve Mahur için gergin dakikaların başlangıcıdır. Maraşlı ve Mahur sergide kiminle tanışacaklar? Mahur, annesiyle ilgili ne öğrenecek? Duruşma günü gelmiştir. Savaş, eğer Mahur ifadesini geri çekmezse Mahur’u öldüreceğini söyler. Mahur ifadesini değiştirecek mi? Savaş tutuklanacak mı?

İlhan, Ozan’ı arar, Maraşlı konuşmaları duyar. Ozan’ın nerede olduğunu öğrenmiş olur. Maraşlı, Nevzat’a bir kulübe ayarlatır. Ozan’ı alıp kulübede sorgulamayı planlamaktadır. Maraşlı’nın Ozan’la ilgili planı nedir? Savaş bir anlaşma yapmak ister. Bu anlaşma ile artık Maraşlı’nın hayatı tehlikedir. Savaş, planında başarılı olmak için kimi kullanacak? Maraşlı bu tehlikeyi nasıl ortadan kaldıracak?

Senaryosunu Ethem Özışık, Ercan Uğur’un, Pelin Gülcan Metu’nun, yönetmenliğini Arda Sarıgün’ün üstlendiği; kadrosunda ayrıca Kerem Atabeyoğlu, Saygın Soysal, Serhat Kılıç, Cemil Büyükdöğerli, Rojda Demirer, Melis İşiten, Cihan Yenici, Neslihan Acar, Sinem Akyol, Türkü Su Demirel, Gizem Kala ve Bedriye Roza Çelik’in rol aldığı “Maraşlı” her Pazartesi saat 20.00’de ATV’de…