Ana sayfa Dizi Haberleri Atv’nin sevilen dizisi Destan’dan ayrılan isim herkesi üzdü!

Atv’nin sevilen dizisi Destan’dan ayrılan isim herkesi üzdü!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Atv ekranlarında Salı akşamları yayınlanan Destan dizisi, ilk bölümleriyle büyük dikkat çekmiş ve reytinglerde birinci sıraya oturarak rakiplerini geçmişti. Ancak bir kaç haftadır Kanal D’nin Üc Kız Kardeş dizisi ile kıyasıya bir yarışa giren Destan, ikinci sıraya gerilerken, bu haftaki bölümüyle ise Survivor All Star’ın birinciliği almasıyla Üç Kız Kardeş’in ardından Total kategorisinde 3. sırada yer aldı.

Yine de izleyenlerin büyük bir beğeni ile takip ettiği dönem dizisi, bu hafta da heyecanlı bir bölümle ekrandaydı. Ebru Şahin’in Akkız karakteri ile bir kadın kahramana hayat verdiği dizide Edip Tepeli de başrolde yer alıyor.

Dizinin bu hafta yayınlanan bölümünde, izleyiciyi üzen anlar yaşandı. Bozdağ Film imzalı dizinin takipçilerini hüzünlendiren veda sonrası, izleyici ayrılan karakter için sosyal medyada veda mesajları paylaştı.

Destan dizisinde Tutkun karakteri, sevilen bir karakterdi. Elif Doğan’ın hayat verdiği Tutkun, Dağ Hanlığı’nın Gök Hanlığı’nı yıkmak için yetiştirdiği kızlardan biriydi. GÜzelliğinin yanı sıra hırslı, kararlı bir karakter olan Tutkun, izleyicinin sevdiği bir kişiydi. Ancak Tutkun karakteri, ölerek diziden ayrıldı.

Atv'nin sevilen dizisi Destan'dan ayrılan isim herkesi üzdü! 7

Elif Doğan, başarı ile canlandırdığı Tutkun’un ölmesiyle ne yazık ki diziden ayrıldı. Bu ayrılık izleyenlerin pek çoğundan sosyal medyada tepkiler de aldı. Tutkun’un ölmesini eleştiren izleyiciler, mesajlarıyla tepki gösterdiler.

Oyunculuğu ile beğeni toplayan Elif Doğan’ın Destan dizisindeki performansı takdir görüyordu ancak senaristler bu karakteri diziye heyecan getirmek amacıyla öldürmeyi tercih ettiler.

1994 doğumlu olan Elif Doğan, ilk olarak 2016 yılında yayınlanan Aşk Laftan Anlamaz dizisi ile ekranlara gelmişti. Hayat Bazen Tatlıdır dizisinde Zeynep olarak sevilen Doğan’ın ekrandaki 3. dizisi ise Destan oldu. Kariyerinde emin adımlarla ilerleyen Elif Doğan, Destan dizisindeki oyunculuğuyla da büyük beğeni topladı.