Ana sayfa Sosyal Medya Eda Ece’nin anne ve babasıyla ilgili mesajı takipçilerini üzdü! Ünlü isimlerden geçmiş olsun mesajları geliyor…

Eda Ece’nin anne ve babasıyla ilgili mesajı takipçilerini üzdü! Ünlü isimlerden geçmiş olsun mesajları geliyor…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Yasak Elma dizisindeki Yıldız karakteri ile çok sevilen Eda Ece, sosyal medyada da ilgiyle takip edilen bir isim. Yıldız’ı oynadıktan sonra hayran sayısını da giderek çoğaltan oyuncu, rol aldığı dizinin en çok öne çıkan karakterini adeta fenomen haline getirdi.

Doğaçlama yaptığı bölümler sonrasında Yasak Elma’nın ruhunu da değiştirecek gelişmelere ön ayak olan Eda Ece, dram dizisinden bir süre sonra absürt komediye dönen dizinin sevilen bir ismi. Şevval Sam’ın oynadığı Ender karakteri ile birlikte karikatürize edilmiş Yıldız karakterini başarıyla canlandıran Eda Ece, Yasak Elma’nın vazgeçilmezi.

Eda Ece, 5 sezondur devam eden dizinin adeta gönüllü sosyal medya çalışanı gibi ayrıca! Diziye olan ilgiyi yaptığı paylaşımlarla da sürekli üste taşıyan Ece, takipçilerini bir an olsun habersiz bırakmıyor.

Samimi ve içten tavırlarıyla çok sevilen oyuncu, bu kez takipçilerini üzen bir gelişmeyi duyurdu instagram sayfasından. Anne ve babasının covid’e yakalandığını duyurdu oyuncu.

Eda Ece'nin anne ve babasıyla ilgili mesajı takipçilerini üzdü! Ünlü isimlerden geçmiş olsun mesajları geliyor... 17

Ailesiyle verdiği bir pozu paylaşan Eda Ece, sevenleriyle çok sevdiği anne ve babasının son durumunu paylaştı. Kendisi de iki kez koronavirüse yakalanan oyuncu, “Annem ve babam bu hayattaki en değerli varlıklarım. Arayan soran herkese teşekkür ederim, annem iyi, babam da iyi olacak. Sizi çok seviyorum” diyerek durumlarını aktardı.

Eda Ece, covid etiketini düşerek bilmeyenleri de bilgilendirmiş oldu. Ece’nin bu paylaşımına pek çok ünlü isim de geçmiş olsun dilekleriyle mesajlarını ilettiler.

Eda Ece'nin anne ve babasıyla ilgili mesajı takipçilerini üzdü! Ünlü isimlerden geçmiş olsun mesajları geliyor... 18