Ana sayfa Dizi Fragmanları Avlu 36. Bölüm Fragmanı İzle! Azra, döndü ve savaş başladı!

Avlu 36. Bölüm Fragmanı İzle! Azra, döndü ve savaş başladı!

tarafından ker_def

28 Mart Perşembe akşamı Star TV ekranında izleyicilerle buluşması beklenen Avlu dizisinin 36. bölümünden ilk görüntüler yayınlandı. Demet Evgar, Nursel Köse ve Ceren Moray’ın başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünde Azra yine olay yaratacak bir adım atıyor.

Azra, hapse dönüyor. “Selam kankalar yine yeniden” diyerek arkadaşlarına sarılıyor. Kudret ise savaş ilan ediyor. Kudret, Azra’ya oğlunu nasıl yakalattığını soruyor. Azra ise “Sürprizi kaçacak” diyerek söylemiyor. Azra, Deniz ve Kudret arasında neler yaşanacak? Azra’nın hapse dönüşü izleyicileri de keyiflendirdi. Artık bu gelişme Zerrin’i devirme devri olarak yorumlanıyor. Bazı izleyiciler ise Kudret’in bazı sahnelerini komik bulduklarını belirtmekteler.

Avlu dizisini 35. bölümünde neler yaşanmıştı?

Deniz’in dönüşü avluda kopmak üzere olan kıyametin önüne geçmiştir. Bu aynı zamanda Kudret’in geçici zafer sarhoşluğunun da sonudur.

Azra, dışarıda canı pahasına hedeflerinin peşinden koşarken içeride de Deniz bir şeyler planlamaktadır. Bu sırada tüm gözler Zerrin’in gizemli karanlığına yönelmiştir.

Yapım: Limon Film
Yönetmen: Yüksel Aksu

Oyuncu Kadrosu:
Deniz Demir: Demet Evgar
Azra Kaya: Ceren Moray
Kudret Öztürk: Nursel Köse
Murat Ünal: Kenan Ece
Hakan Demir: Teoman Kumbaracıbaşı
Nilgün Demir: Rüçhan Çalışkur
Nihal Ünal: Şebnem Dönmez
Oktay Boran: Çağdaş Onur Öztürk
Melis Ersoy: Deniz Barut
Özlem Balaban: Onuryay Evrentan Atasalihi
Ecem Demir: Eslem Akar
Jale Şahin: Şeyla Halis
Hasret Şengül: Ayça Damgacı