Ana sayfa Dizi Haberleri Avlu dizisinde bu kez Azra’yı mı harcayacaklar? Deniz psikopata bağladı, Kudret’ten şok hamle geldi!

Avlu dizisinde bu kez Azra’yı mı harcayacaklar? Deniz psikopata bağladı, Kudret’ten şok hamle geldi!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
STAR TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Avlu dizisi, 11. bölümüyle 7 Haziran Perşembe akşamı sezon finali yapmaya hazırlanıyor.

Başrollerinde Demet Evgar, Ceren Moray ve Nursel Köse’nin oynadıkları dizinin yeni bölümünde, kızı Ecem’in katilini bulmaya çalışan Deniz, işin ucunda Kudret’in olduğunu anlıyor. Kocası Hakan’ın Alp’ten bahsetmesiyle deliye dönen Deniz, olayın bir cinayet olduğunun otopsi raporuyla da anlaşılmasından sonra Alp’in kim olduğunu bulmaya çalışıyor.

Bu arada, Deniz’in gözünün hiç bir şey görmediğini, kendisine ulaşmasına ramak kaldığını anlayan Kudret, işini sağlama alıyor ve peşindekilerle birlikte Azra ve Deniz ile birlikte, onların yanında olan herkese büyük bir savaş açmaya hazırlanıyor.

Avlu dizisinde bu kez Azra'yı mı harcayacaklar? Deniz psikopata bağladı, Kudret'ten şok hamle geldi! 8

İyice çığırından çıkan Kudret’in yeni tanıtımda, “Bu cezaevini ele geçireceğim. Yönetimin boşluğunu biz dolduracağız!” sözlerinden sonra harekete geçtiği görülüyor.

Cezaevinde çıkan kargaşa sırasında Naciye’nin elindeki tarakla saçını tararken aynı zamanda elinde sivri uçlu bir nesne daha olduğu ve Azra’nın tam arkasında durduğu görüntüler, izleyicide Azra’ya bir şey olacağı ile ilgili bir intiba uyandırdı.

AVLU TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

Dizinin fenomen haline gelen karakteri olan Azra’ya bir şey olmaması isteyen izleyiciler, sosyal medyadan yorum yağdırmaya başladılar bile!

Avlu dizisinde bu kez Azra'yı mı harcayacaklar? Deniz psikopata bağladı, Kudret'ten şok hamle geldi! 9

Bu arada Alp’in Kudret’in oğlu olduğunu keşfeden Deniz de delirmiş bir vaziyette Kudret’in üstüne yürüyor.

Elindeki bir eşarpla bekleyen Kudret ve Deniz arasında çetin bir kavga yaşanacağı tanıtımda da görülüyor. Deniz, kızının ölümünden sonra artık canını bile umursamadan Kudret’in üzerine yürüyerek hesabını soracağını söylüyor.

Deniz’in bu hali ise sosyal medyada “Deniz psikopata bağlamış resmen! Kimse alamayacak Kudret’i elinden, bittin sen Kudret” yorumlarına neden oluyor.

İşte Avlu sezon finalinden 2. tanıtım:

YENİ BÖLÜM ÖZETİ
Deniz, kızının katilini arıyor…

Deniz, kızının sevgilisinin adını öğrendiği andan itibaren içindeki yas ve keder yerini öfke ve intikam isteğine bırakır. Artık tek isteği kızının katilini bulmak ve hak ettiği cezayı vermektir. Ama bu Deniz için hiç kolay olmayacaktır.