Ana sayfa Dizi Haberleri Avlu dizisinde Deniz’in gözünü döndürecek bir gelişme yaşanıyor!

Avlu dizisinde Deniz’in gözünü döndürecek bir gelişme yaşanıyor!

tarafından zk zk
STAR TV’de yayınlanan Avlu dizisinin yeni bölümü 17 Mayıs Perşembe akşamı ekrana gelecek.

Başrollerinde Demet Evgar, Ceren Moray ve Nursel Köse’nin oynadığı dizinin yeni bölümünde heyecan dolu gelişmeler yaşanacak.

Babasının kendisinin vurduğu itirafında bulunan Ecem, annesiyle aynı ceza evine gönderiliyor. Deniz, kızını korumakta zorlanacağını anlayınca açık açık herkesin içinde Ecem’in başına bir şey gelmesi halinde bunun acısını çıkaracağını söylüyor.

Avlu dizisinde Deniz'in gözünü döndürecek bir gelişme yaşanıyor! 7

Kudret ise Ecem için yeni planlar kurguluyor. Birini ayarlayan Kudret, aynı cezaevine tahliye ettirilen bu yeni kişiden Ecem’in işini bitirmesini istiyor. Bu arada Ecem’i bir köşede sıkıştıran Kudret, oğlundan uzak durmasını ve Alp’in işlediği cinayeti gördüğünü bildiğini söylüyor.

Sosyal medyada diziyle ilgili yorum yapan izleyenler, tanıtımda yer alan görüntülerden sonra Deniz gibi mülayim bir kadının, cezaevinde yaşadıklarından sonra geldiği duruma dikkat çekiyor. “Sonunda çıldırdı, güzelim kadın canavara dönüştü” şeklinde yorumlar yapılıyor.

Tanıtımdaki son sahnede ise, Kudret’in ayarladığı kişinin Ecem’e kurduğu tuzak ortaya çıkıyor.

İşte 8. bölüm 2. fragmanı:

YENİ BÖLÜM ÖZETİ
Deniz, Ecem’i cezaevindekilere karşı koruyabilecek mi?

Savcının babasıyla ilgili dosyayı ele almasının ardından Ecem de cezaevine girmiştir. Deniz artık ne yapacağını şaşırmış haldedir. Kızını koruma iç güdüsü, Deniz’i olduğundan tamamen farklı birine dönüştürür. Bir yandan şimdiye kadar gördüğümüzden çok daha sert davranmaya başlar diğer yandan da herkese şüpheyle yaklaşır. Özellikle de Ecem’le birlikte içeri giren mahkum Merve’ye…

AVLU TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN