Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur’daki şok sahne dillere düştü! Ortada Sadomazoşist bir durum mu var?

Çukur’daki şok sahne dillere düştü! Ortada Sadomazoşist bir durum mu var?

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Show TV’nin sevilen dizisi Çukur, Pazartesi akşamı 29. bölümüyle ekrana geldi.

Diziye bir süre önce dahil olan ve Sena’nın abisi çıkan Emrah’ın nasıl bir psikopat olduğu yeni bölümde daha çok ortaya çıktı.

Abisinden çok korkan Sena’nın neden bu kadar tedirgin olduğu da daha iyi anlaşılıyor.

Kim olduğu henüz anlaşılmayan ve Selen Uçar’ın oynadığı Ezgi karakterine Emrah’ın yaptıklarını görenler hayrete düştü.

Sena’nın gideceği psikoloğa Ezgi ile birlikte gidip kadını bağlayan Emrah, oynadığı oyuna Ezgi’yi de dahil etti ve onu psikolog yerine geçirdi.

Sena, Ezgi’yi psikolog sanıyordu ama Ezgi, ağır bir baskı altındaydı. Emrah’ın tehditleriyle bir şişedeki ilaçları Sena’ya verdi.

Sonradan anlaşıldı ki Ezgi, Emrah’ın resmen kölesi olmuş! Öylesine ilginç bir sahneydi ki kadın Emrah’a sürekli “Efendim” diye hitap ediyor, ondan deli gibi korkuyor ve elini öpüyordu. Emrah’ın “Beni üzmek istemezsin değil mi?” sözüne, “İstemem efendim” yanıtını veren Ezgi’nin halleri, “hipnoz altında mı, bu nasıl bir ruh halidir” yorumlarına neden oldu.

Çukur'daki şok sahne dillere düştü! Ortada Sadomazoşist bir durum mu var? 7

Sosyal medyada bu sahneleri izleyenlerin yorumu ise tüm dünyada büyük yankı uyandıran Grinin 50 Tonu(Fifty Shades Of Grey) romanı ve romandan uyarlanan film oldu.

Sadomazoşist bir ilişkileri olduğu düşünülen Emrah ve Ezgi arasında yaşanan bu sahne, izleyenleri hem şaşırttı, hem güldürdü hem de eleştirilere neden oldu.

Peki nedir Sadomazoşizm:

“Mazoşist; diğer adı ile Sadomazoşizmdir. Mazoşist, acı çekmekten zevk alan kişidir. Sadomazoşizm terimi de bu iki kavramın birleşmesiyle oluşur, acı çekmekten ve çektirmekten hoşlanmak anlamına gelir. Sadomazoşist demek hem sadizimden hemde mazoşizm aynı zamanda hazza ulaşan demektir. Mazoşist, karşısındaki kişiye acı vermek veya eziyet etmekten seksüel bir haz duymanın adıdır.”

ÇUKUR TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

Ezgi ve Emrah arasında gerçekten böyle bir ilişki mi var ilerleyen bölümlerde daha açıklık kazanacak diye düşünüyoruz. Ancak Ezgi’nin ‘efendim’ diyerek Emrah karşısında köle olmuş davranışları, izleyenlerde Grinin 50 Tonu filmindeki sahneleri hatırlatıyor.

Emrah’ın ruh halinin bozuk olduğu, şiddete meyilli olduğu ve Sena’ya da zamanında çok psikolojik, fiziksel işkence yaptığı anlaşılmıştı ancak bu kadarını kimse beklemiyordu!

Emrah’ı Dominant bir karaktere büründüren ve şaşkına çeviren bu sahneye gelen bazı yorumlara bakalım:

“Çukurun 50 tonu”

“Emrah da sadomazo cikti vay be!”

“Dominant Emrah, kadına bile üzüldüm! Emrah sen ne çeşit bir psikosun”

“Mr. Emrah Grey”

“Emrah ne yaptın da bu kadar kölen köpeğin oldu bu Ezgi?”

“Fifty Shades of Emrah!”

“Ulan Emrah şimdi de sadomazo çıktı. Beyefendiyi de geçti kötülükte bence.”

“Emrahta da tam dominant tipi vardı!”

İşte tartışmalara neden olan o ilginç sahne: