Ana sayfa Dizi Haberleri Avlu dizisinde herkes anlamıştı Deniz’in ölmediğini ama fena ters köşe yaptı!

Avlu dizisinde herkes anlamıştı Deniz’in ölmediğini ama fena ters köşe yaptı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Star TV’de dün akşam 33. bölümü yayınlanan Avlu dizisinde, herkesin yüreği ağzına geldi adeta!

Kudret’in şişlemesinden sonra hastaneye kaldırılan Deniz’in yoğun bakımda yattığı anlarda, cezaevindeki arkadaşları da ondan bir haber alabilmek için kıvranıp durdu.

En çok da olanları öğrenen Azra’nın hali yürekleri burktu. Azra, bir şekilde kılık değiştirip Deniz’in yoğun bakımdaki odasına girmeyi başardı.

O anlarda izleyenleri de duygulandıran bir gelişme yaşandı ve Deniz, Azra’nın elini sıktı.

Bir haftadır Deniz’in akıbetini merak eden izleyiciler, her ne kadar tanıtımlarda ‘Deniz öldü’ denilse de pek inanmak istemedi.

Dizinin başrolünün bir anda diziden çıkarılma ihtimali çok düşük olduğu için, bunun bir ters köşe olduğunu düşünüyor ve bunu da sosyal medyadan sıkça dile getiriyorlardı zaten.

Ancak olayın tam olarak nasıl geliştiği merak konusuydu. Hala da netleşmiş değil ama herkes Zerrin’in bir oyunu olduğunu düşünmüştü.

Deniz’in kaldığı bölüme gelip arkadaşlarına “Başımız sağolsun” diyen Zerrin’in yeni planlar peşinde olduğu ve bilerek Deniz’in yaşadığını sakladığı düşünüldü.

Avlu dizisinde herkes anlamıştı Deniz'in ölmediğini ama fena ters köşe yaptı! 8

Fakat gerçek böyle çıkmadı! Deniz 2. bir ameliyata alındı. Son derece kritik geçen bu ameliyat sonrasında Komiser Tolga’nın mesai arkadaşlarına “Deniz Demir bize emanet. O devletin koruması altında artık. Onu içerde öldürmek isteyen birileri hastanede işini bitirmeye çalışıyor. Buna fırsat vermemeliyiz” diyerek uyardığı sahne dikkat çekti.

Azra’nın hastaneye geldiğini gören ve peşine düşen Tolga, onu yakalayamamıştı.

Tolga’nın hem Azra’yı yakalamak hem de Deniz’i bu kritik süreçte koruyabilmek için onun öldü bilinmesini istemiş olacağı ihtimali artık çok daha büyük!

Avlu dizisinde herkes anlamıştı Deniz'in ölmediğini ama fena ters köşe yaptı! 9

Deniz’in mezarına gelip ağlayan Azra’nın başına dikilen Tolga, ona da yardımcı olacak mı hep birlikte izleyeceğiz ama dizinin final sahnesinde Deniz’i de sağ salim gören izleyici bir ‘oh’ çekti.

Bir deniz kenarında ve çiçekler içindeki bir yerde olduğu görülen Deniz, gözlerini açtı ve adeta izleyiciye “Merak etmeyin buradayım, hiç bir yere gitmiyorum!” mesajı verdi.

Sosyal medyada bu durum “Ters köşe bekliyorduk ama hiç umduğumuz gibi olmadı” şeklinde yorumlanıyor.

Senaristin kendilerini çok şaşırttığı söyleyen izleyiciler, tüm oklar Zerrin’i gösterse de bu kez Tolga ve Melis’in birlikte yaptığı bir planla Deniz’in güvenli bir yere götürüldüğü ve ona ulaşılmasını engellemek için de öldüğünün söylendiği yorumları yapılıyor.

Bakalım durum bir sonraki bölümde nasıl açıklanacak?

İşte 33. bölümün o final sahnesi: