Ana sayfa Dizi Haberleri Avlu dizisinden geleceğin yıldızı iki isim çıktı ama resmen harcandılar!

Avlu dizisinden geleceğin yıldızı iki isim çıktı ama resmen harcandılar!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Star TV’nin yeni sezondaki iddialı dizisi Avlu, sezon başından beri hikayesi kadar oyunculuklarıyla da büyük ilgi çekiyor.

Demet Evgar, Ceren Moray ve Nursel Köse ile birlikte dizide yer alan oyuncuların performansları, her bölümle daha da çok konuşulmaya başlandı. Ancak son günlerde çok konuşulan iki isim var ki onların sonu izleyenlerin hiç hoşuna gitmedi!

Deniz’in cezaevine girmesinden sonra Ecem’in yeni bir aşka yelken açması, diziyi takip edenlerin ‘Yeni bir dizi çifti doğuyor’ yorumlarına neden olmuştu.

Kudret’in oğlu Alp ile aşk yaşayan Ecem’in, başlangıçta masumane bir ilişki yaşadığı düşünülmüştü.

Ancak Kudret gibi bir annenin elinde büyüyen Alp, Ecem kadar şanslı bir çocuk olmamış ve yaşadığı ortam onu bir psikopat haline getirmişti.

İki genç aşığın mutlu anları, Alp’in Ecem’i annesinden korumaya çalışması, dizinin devamında izleyenleri de heyecanlandıracak bir aşkın doğduğu kanaatini doğurmuştu.

Ancak bir anda Alp’in içinden çıkan psikopatı görünce Ecem de izleyici de şok geçirdi.

Her şeye rağmen Ecem’i korumak isteyen Alp, ipin ucunu iyice kaçırdı. Ecem’in kendisini birini öldürürken görmesinden sonra Alp’in endişeleri arttı. Gerçek yüzü ortaya çıktı ve Ecem yaşadıklarının şokunu atlatamadan girdiği cezaevinde Kudret’in planı sonucu ağır yaralandı.

Avlu dizisinden geleceğin yıldızı iki isim çıktı ama resmen harcandılar! 7

Alp’in, hastanede ziyarete gittiği Ecem’i bir saplantı haline getirdiği de ortaya çıktı ve sonunda annesinin öldürülmesini istediği Ecem’i kendi elleriyle boğarak öldürdü.

AVLU TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

Herkese şok yaşatan bu gelişme, yeni dizi aşkını bir anda bitirdi. Bir anda başka bir yere evrilen bu hikaye de bitmiş oldu.

Ancak kısa süreli bu maceradan romantik ve aşk dolu anlara bakan izleyiciler, Alp’in psikopat çıkmasından hiç de hoşnut değil. Denizcan Aktaş ve Eslem Akar’ın dizideki akıbetine sosyal medyadan da eleştiriler geliyor.

Eslem Akar diziden kısa sürede ayrılmış olsa da oyunculuğuyla takdir topladı. Şimdilerde Fox TV’de yaz döneminde yayınlanacak gençlik dizisi 4N1K’da oynayacağı öğrenildi.

Denizcan Aktaş, büyük ihtimalle Avlu’da kalmaya devam edecek. En azından bir süreliğine. Belki senarist, Ecem’in gidişinden sonra ona da bir başka gidiş ayarlayacak. Henüz bilmiyoruz ancak sonu kötü de bitmiş olsa, Avlu dizisi, adeta bu iki genç oyuncunun performanslarını gösterdiği ve izleyicide de karşılığını bulan bir başarıya imza atmış görünüyor.

İşte sosyal medyada ikili için yapılan yorumlardan bazıları: