Ana sayfa Dizi Haberleri Avlu dizisinden Sadakatsiz’e ünlü oyuncu yeniden ekranda!

Avlu dizisinden Sadakatsiz’e ünlü oyuncu yeniden ekranda!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2006 yılından bu yana oyunculuk yapmakta olan, Canan Ergüder ile de mutlu bir evlilik sürdüren Kenan Ece, yeniden dizilere dönüş yapacak. Bugüne kadar birçok dizi ve sinema filminde farklı rollerde yer alan oyuncu, Güllerin Savaşı dizisindeki Tibet karakteri ile dikkat çekmişti.

Televizyon ekranında en son 2018-2019 sezonunda Avlu dizisinde yer alan Kenan Ece, Murat Üner karakterine hayat vermişti. Yeniden izleyicilerle buluşacağına yönelik iddiaların bulunduğu Avlu dizisinden sonra Kenan Ece’yi başka bir projede izleyemedik.

Oyuncu, Kanal D ekranında Çarşamba akşamları yayınlanan ve büyük ilgi gören Sadakatsiz dizisinin ekibine katıldı. TV100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre Cansu Dere, Melis Sezen ve Caner Cindoruk’un başrolünde yer aldığı Sadakatsiz dizisinde yer alacak.

Uzun süreli olarak dizide yer alacak olan Kenan Ece’nin nasıl bir karaktere hayat vereceği de merakla bekleniyor. Oyuncu, magazinde pek görünmeyen ve işini de hakkıyla yürüten isimler arasında bulunuyor.

Kenan Ece ile Canan Ergüder çifti 2017 yılında evlendiler. Çiftin oğulları Demir ise 2018 yılının Mayıs ayında dünyaya gelmişti….

Avlu dizisinden Sadakatsiz'e ünlü oyuncu yeniden ekranda! 7