Ana sayfa Dizi Haberleri Zümrüdüanka dizisinde ayrılık mı var! Selim Bayraktar hakkında son durum!

Zümrüdüanka dizisinde ayrılık mı var! Selim Bayraktar hakkında son durum!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cumartesi akşamlarının sevilen dizilerinden Zümrüdüanka’da Abbas karakterine hayat vermekte olan Selim Bayraktar, dizide görünmeyince hayranlar endişelendi… Dizinin kötü adamı olarak yer alan ve usta oyunculuğu ile yine rolünün hakkını veren Selim Bayraktar, izleyicileri çok kızdıran bir karakteri canlandırsa da hikayede çok önemli bir konumda yer alıyor.

Selim Bayraktar’ı dizide göremeyen hayranlar endişelendi ve ayrılık olup olmadığını sorguladı… Ancak bir ayrılık olmadığı sağlık sorunları nedeniyle ünlü oyuncunun dizide yer almadığı ortaya çıktı. Bugüne kadar canlandırdığı rollerle akıllarda kalan, üst düzey performansıyla da takdir toplayan bir isim, Selim Bayraktar.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Selim Bayraktar ağır ilerleyen bir soğuk algınlığı yaşıyor ve bu nedenle de dizide yer alamadı. İkinci sezona çok farklı başlayan Zümrüdüanka’da Selim Bayraktar daha önce yaptığı açıklamada çok içten ve çok samimi sahnelerin yer alacağını söylemiş ve birçok sürprizin yer aldığını belirtmişti.

Dizi ekibini de öven oyuncu, herkesin işine sıkı sıkıya sarıldığını ve çok iyi bir aile ortamı oluşturulduğunu ve başarının altında da bunların yattığını ifade etmişti.

Kapadokya’da bulunmaktan da çok memnun olduğunu anlatan Selim Bayraktar, pandeminin olduğu bu süreçte ekip olarak dışarıya kendilerini kapattıklarını ve birbirlerine sarılarak bir aile gibi çekimleri tüm sıkıntılara rağmen başarıyla sürdürdüklerini anlatmıştı.