Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ağrı’da kaybolan 3 yaşındaki Leyla ile ilgili şok eden gelişme! Müge Anlı’da nefesler tutuldu!

Ağrı’da kaybolan 3 yaşındaki Leyla ile ilgili şok eden gelişme! Müge Anlı’da nefesler tutuldu!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Atv’de yayınlanan Müge Anlı İle Tatlı Sert programında bugün, Ağrı’da bayramın ilk günü kaybolan 3 yaşındaki Leyla Aydemir ile ilgili konu yeniden gündeme getirildi.

Jandarma’nın yarın daha detaylı bir araştırma yapacağını veren Müge Anlı, ekrandan bir şey görüp duyan, bilenlere seslenerek kayıp küçük kızın aranmasıyla ilgili gelişmeleri ekrana getirdi.

Programın sonuna doğru gelen bir haber ise yürekleri hoplattı. Amca Yusuf Aydemir, Leyla’nın babası Nihat Aydemir’in telefonunun gizli bir numaradan arandığı ve “Kızınız elimizde. Başınız sağolsun” dediklerini aktardı.

Ağrı'da kaybolan 3 yaşındaki Leyla ile ilgili şok eden gelişme! Müge Anlı'da nefesler tutuldu! 7

Çok sayıda gizli numaradan telefon aldıklarını belirten amca, canlı yayın esnasındayken bugün gelen aramayı anlattı.

Bir kadının aradığını ve 1 dakika 41 saniye süren konuşmayı şöyle aktardı:

“Leyla’yı bırakın, davacı olmayacağız, köye gelip bize teslim edin dedim. Kısık bir sesle konuştu. Leyla elimizde dedi. Sağdır, sağ değildir demedi. Yalvardım, çıktım, komutanı arayayım, numarayı bulsun diye. Sadece bana başınız sağolsun dedi. Özel numaradan çok arıyorlar. Geçmiş olsun demek isterken başınız sağolsun diye şaşırdı mı bilmiyoruz.”

İşte amca Yusuf Aydemir’in canlı yayında bilgi verdiği o anlar: