Ana sayfa Dizi Haberleri Avlu dizisine İstanbullu Gelin ve Çukur dizilerinden oyuncu transferi…

Avlu dizisine İstanbullu Gelin ve Çukur dizilerinden oyuncu transferi…

tarafından ker_def

Starz TV’de yayınlanan Avlu dizisinde 2 yeni karakter dikkat çekecek!

Dizinin geçtiğimiz hafta yayınlanan son bölümünde, yeni bir mahkum cezaevine gelmişti.

İdil Sivritepe’nin oynadığı yeni mahkum, üvey babası tarafından tacize uğrayan ama nüfuslu bir adam olması ve annesinin de susması nedeniyle kimseye söyleyemedi. Bu çaresiz kız, Deniz’in kızı Ecem’e benzerliğiyle dikkat çekerken, Deniz, onu sahiplenmeye başladı.

Avlu dizisine İstanbullu Gelin ve Çukur dizilerinden oyuncu transferi... 9

İdil Sivritepe, aslında İstanbullu Gelin dizisinin ilk sezonunda Bahar karakterini oynamıştı. Avlu dizisinde yeniden ortaya çıktı.

Yeni bölümlerde ise bir sürpriz isim daha Avlu’ya geliyor.

Yapımcılığını Limon Film-Hayri Aslan’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Yüksel Aksu’nun oturduğu, başrollerini Demet Evgar, Ceren Moray, Nursel Köse, Kenan Ece ve Çağdaş Onur Öztürk’ün paylaştığı ‘Avlu’ya Çukur dizisinden bir oyuncu geliyor.

Çukur dizisinde Nedret karakterini oynayan ve geçtiğimiz sezon finalinde karakterin ölmesiyle diziden ayrılan Zeynep Kumral da Avlu dizisinin kadrosuna dahil oldu.

Zeynep Kumral’ın nasıl bir rolle ekrana geleceği merak konusu!

Avlu dizisine İstanbullu Gelin ve Çukur dizilerinden oyuncu transferi... 10

Zeynep Kumral Kimdir?:Zeynep Kumral, 1975 yılında İstanbul’da doğmuştur. Eğitimini Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde tamamlamıştır. İlk oyunculuk deneyimini 1999 yılında rol aldığı Ayrılsak da Beraberiz dizisi ile yaşamış; Meryem, Sevdam Alabora, Son Yaz Balkanlar 1912, Koyu Kırmızı, Şüphe, Düğün Şarkıcısı, Paramparça Aşklar ve Sağır Oda dizilerinde rol almıştır. Oyuncu son olarak Show Tv ekranlarında yayınlanan; kadrosunda Dilan Çiçek Deniz, Aras Bulut İynemli, Perihan Savaş, Ercan Kesal, Mustafa Üstündağ, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan, Rıza Kocaoğlu, Nebil Sayın gibi önemli isimlerin yer aldığı Çukur dizisinde Nedret karakterini canlandırmıştır.

Avlu dizisine İstanbullu Gelin ve Çukur dizilerinden oyuncu transferi... 11

İdil Sivritepe) Kimdir?: İdil Sivritepe, 1990 yılında İzmir’de doğmuştur. Eğitimini Dokuz Eylül Üniversitesi Devlet Konservatuarı Arp Bölümü’nde tamamlamıştır. Craft Oyunculuk Atölyesi’nde eğitim alarak 2014 yılında Sil Baştan dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamış; daha sonra ise Çilek Kokusu dizisinin kadrosunda yer almıştır. Güzel oyuncu son olarak Star Tv ekranlarında yayınlanan; baş rolü Özcan Deniz ve Aslı Enver’in paylaştığı İstanbullu Gelin dizisinin kadrosuna dahil olan İdil Sivritepe, Bahar karakterini canlandırmıştır