Ana sayfa Dizi Haberleri Avlu dizisinin Kudret’i Nursel Köse’nin bu hallerine inanamayacaksınız!

Avlu dizisinin Kudret’i Nursel Köse’nin bu hallerine inanamayacaksınız!

tarafından zk zk
Paramparça dizisinin Keriman’ı olarak dikkatleri üzerine çeken Nursel Köse, daha sonra Avlu’daki karakteriyle geçtiğimiz sezonun çok konuşulan ismi olmuştu.

Star TV ekranlarında yayınlanan Avlu dizisindeki Kudret karakteriyle ortalığı titretti. Dizinin sezon finalinde Deniz tarafından delik deşik edilen Kudret’in yeni sezonda yaşayıp yaşamayacağını göreceğiz.

Ancak Nursel Köse, yaz aylarında da boş durmadı ve Eski Köye Yeni Adet filmiyle izleyiciyle buluşacak.

20 Temmuz’da vizyona girecek “Eski Köye Yeni Adet” sinema filminde Köse, hemşire rolüyle izleyici karşısına çıkacak.

Juli Sanat ve FOX’un ortak yapımı “Eski Köye Yeni Adet” adlı komedi filminin başrollerinde Bülent Emrah Parlak, Füsun Demirel, Burcu Gönder Parlak, Nail Kırmızıgül, Haki Biçiçi ve Gülhan Tekin rol alıyor.

Avlu dizisinin Kudret'i Nursel Köse'nin bu hallerine inanamayacaksınız! 8

“Güldüren işleri çok seviyorum.”

90’lı yıllarda bir köyde doğum kontrolü için kadınlara spiral takılmasının ardından kadın ve erkekler arasında yaşanan birbirinden komik olayları konu alan “Eski Köye Yeni Adet”te Köse, canlandırdığı hemşire rolüyle izleyiciyi çok güldürecek.

AVLU DİZİSİ TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

“Senaryoyu okudum, çok beğendim ve çok güldüm. Güldüren işleri seviyorum.” diyen sevilen oyuncu, “Eski Köye Yeni Adet” filmiyle ilgili; “Eski Türk filmlerindeki samimi duyguları içinde barındırıyor. Yönetmenlerimizin mizahı da işe büyük sıcaklık kattı, sette dahi samimiyeti olan bir proje olduğunu hissediyorsunuz. Komedi filmleri içerisinde yerini bulacağına inanıyorum.” açıklamasını yaptı.

Avlu dizisinin Kudret'i Nursel Köse'nin bu hallerine inanamayacaksınız! 9

İlk kez bir hemşireyi canlandırdığını söyleyen Köse, rolünden “Hayatımda oynadığım ilk hemşire karakteri, dönemin hemşiresini yansıtıyor. Güzel, özgüvenli, disiplinli bir karakter, oynamaktan büyük keyif aldım.” şeklinde bahsetti.

AVLU DİZİSİYLE İLGİLİ ÇOK GÜZEL GELİŞME VİDEO ANALİZDE