Ana sayfa Dizi Haberleri ‘Fatmagül’ün Suçu Ne?’ dizisi, resmen diğer dizilere parmak ısırtıyor!

‘Fatmagül’ün Suçu Ne?’ dizisi, resmen diğer dizilere parmak ısırtıyor!

tarafından zk zk
Beren Saat ve Engin Akyürek’in oynadıkları Fatmagül’ün Suçu Ne dizisi, bizde yayınlandı bitti ancak yurtdışındaki başarılarına adeta yetişilemiyor!

Dizi, İspanya’daki başarılarına yenisini eklemeye devam ediyor. Atresmedia, Fatmagül ile son 4 yılın en yüksek izlenme oranına ulaştı

8 Ocak’ta Atresmedia’ya bağlı tematik kanallardan Nova’daki yayınına başlayan dizinin final yapmasına az bir zaman kaldı. Şimdiye kadar kanalını memnun edici reytingler alan ve gün geçtikçe daha da popüler olan dizi, Atresmedia’nın son dört yıldaki en yüksek izlenme oranına ulaşmasını sağladı.

Fatmagül’ün Suçu Ne? dizisi hem Nova’nın tarihinin en çok izlenen dizisi olma özelliğini taşıyor, hem de 744,000 izleyici / %4.1 share ortalamasıyla İspanya’nın tematik kanalların en başarılı dizisi oldu. Bununla birlikte spor harici yayın yapan tematik kanallarda Ocak-Temmuz arasında yayınlanan programlara bakıldığında en çok izlenen 25 programın 23 tanesi diziye ait.

'Fatmagül'ün Suçu Ne?' dizisi, resmen diğer dizilere parmak ısırtıyor! 7

Fatmagül’ün Suçu Ne?, 12 Temmuz’da 6.2 ile bir kez daha en yüksek share yüzdesine ulaştı ve haziran ayından sonra bunu bir kez daha başardı. Aynı gün Atresmedia’nın tema kanalları (Neox, Nova, Mega and Atreseries) 9.4 share yüzdesine ulaştılar ve 2014 Mayıs’tan beri en yüksek rakamı elde ettiler.

Fatmagül’ün Suçu Ne dizisinin final bölümünden önce daha yüksek share ve izleyici oranına ulaşması bekleniyor. Sevilen drama dizisi 6.2 share yüzdesinin yanında 26 Şubat bölümüyle 926,000 izleyiciye ulaşarak en yüksek izleyicisini bulmuştu.