Ana sayfa Dizi Haberleri Avlu dizisiyle fırtına gibi esen Demet Evgar’dan mesaj var!

Avlu dizisiyle fırtına gibi esen Demet Evgar’dan mesaj var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Demet Evgar, 2020 yılına güzel mesajlarla başladı. 2019 yılında Avlu dizisi ile ekranda fırtınalar estiren oyuncu, dizinin Netflix’te eski bölümlerinin yayınlanmasına rağmen, yeni sezonun çekilip çekilmeyeceğini kendilerinin de bilmediğini daha önce söylemişti. Avlu dizisinin akıbeti merak edilirken, oyuncu 2020 yılı mesajında bereket mesajı verdi.

Demet Evgar, instagram hesabından ilginç bir fotoğrafını paylaştı ve şu notu ekledi: “2019’a şükrederek başladım. 2020’ye, etrafımı saran sevgi dolu, güven dolu tüm varlıklara, dostlara, aşklara, muhabbete, işime, gücüme binlerce kere şükürler olsun. Hoş geldin 2020. Tüm bereketine açıyorum kendimi.”

Avlu dizisiyle fırtına gibi esen Demet Evgar'dan mesaj var! 7

2018 ve 2019 yıllarında Avlu dizisi ile ekranda fırtına gibi esen oyuncu, yeni sezonda ise tiyatro oyunu ile hayranlarının karşısına çıkmıştı.

Tuğrul Tülek, Yeşim Koçak, Tolga Çiftçi, Osman Karakoç, Nazan Diper, Merve Satılan ile birlikte Hedda Gabler isimli oyunla sahnelere dönen Evgar’ın yeniden dizilerde ne zaman rol alacağı konusunda şu anda bir gelişme olmadığını da belirtelim.