Ana sayfa Kadın Haberleri Fahriye Evcen ne kadar şanslı, böyle hayran kitlesi her oyuncuya nasip olmaz!

Fahriye Evcen ne kadar şanslı, böyle hayran kitlesi her oyuncuya nasip olmaz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay –  Fahriye Evcen’in hayranları etrafına sevgi çemberi çektiler! Karan bebeği dünyaya getirdikten sonra kiloları ile magazin basınına gündem olan Fahriye Evcen, sosyal medyada ise hayranlarından büyük destek bulmuştu.

Ancak o günler artık çok geride kaldı. Evcen 2020 paylaşımında doğum kilolarından kurtulduğunu sergileyen fotoğrafı ile gerekli mesajı verdi.

Fahriye Evcen ne kadar şanslı, böyle hayran kitlesi her oyuncuya nasip olmaz! 7

Oyuncu, oğlu Karan ile birlikte çekilen fotoğraflarını paylaşarak büyük olay yapmıştı. Şimdi de fit halini paylaşarak kendisine yönelik eleştirilere en güzel yanıtı vermiş oldu.

Evcen’in takipçileri ise her paylaşımına milyona yakın, bazen daha fazla beğeniler yapıyor. Ayrıca binlerce iltifat da yanında cabası…

Fahriye Evcen anne olduktan sonra daha da çok ilgi ve destek bulmaya başladı. Sosyal medyadaki yorumlar bunu destekleyen birçok ifade ile dolu.

Bir takipçisi, “Fahriye abla çok güzelsin, yeni yıl sana Burak abiye ve Karan bebeğe uğur getirsin” diye mesaj bıraktı.

Bir başka takipçi ise “Milletimiz rahata erdi şükür, zayıfladın da… 2019’un en büyük problemiydi bu” diyerek yaşanan tartışmalarla dalgasını geçti.

Ünlü oyuncuya hayranlarından öyle büyük bir sevgi çemberi var ki, üzülmesine neden olabilecek her şeye karşı onlar kalkan gibi duruyor ve sosyal medyadan da moral veren mesajlar paylaşıyor.

Evcen, bu desteği sadece ülkemizden değil yurt dışındaki milyonlarca hayranından da görmekte.