Ana sayfa Dizi Haberleri Avlu geldi, ekran karıştı! Vatanım Sensin’in işi zor! Bizim Hikaye kaçıncı sırada?

Avlu geldi, ekran karıştı! Vatanım Sensin’in işi zor! Bizim Hikaye kaçıncı sırada?

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Star TV’nin uzun süredir merakla beklenen dizisi Avlu, nihayet dün akşam ilk bölümüyle ekrana geldi.

Çarpıcı sahneleriyle ve oyunculuklarıyla dikkat çeken dizi, reyting listesine de hatırı sayılır bir sıralamayla girdi. Böyle giderse Avlu’nun gelişiyle birlikte Perşembe akşamlarının sıralaması da değişecek gibi duruyor.

Kanal D’nin Vatanım Sensin dizisi, malum bir süredir gözden düşmüş gibi duruyor. Avlu’nun yeni yarattığı heyecan fırtınası tabloda değişikliklere sebep olurken, Fox’un Bizim Hikaye dizisinin Total’deki yerini koruduğunu da görülüyor.

Avlu geldi, ekran karıştı! Vatanım Sensin'in işi zor! Bizim Hikaye kaçıncı sırada? 8

Dün akşam Total’de 1. sırada Bizim Hikaye, 2. sırada Survivor, 3. sırada ise Avlu yer aldı.

Ab kategorisinde ise Survivor 1. olurken, Fatih Portakal’la Fox Ana haber 2. ve Vatanım Sensin 3. sıradaydı.

ABC+1 Kategorisinde Survivor 1., Bizim Hikaye 2. ve Fox Haber 3. sıradaydı. Avlu 4. sıraya yerleşirken Vatanım Sensin 5. sırada yer alabildi.

Sosyal medyada en çok konuşulanlar listesinde ise Avlu ilk sıraya yerleşmeyi başardı. Demet Evgar, Ceren Moray, Nursel Köse gibi isimlerin rol aldığı dizi, kadınlar hapishanesinde geçen ve her biri başka bir hikayenin kahramanı olan kadınlar arasındaki mücadeleyi anlatıyor. 3.sayfa haberlerine konu olan hayatlardan gelen kadınların cezaevindeki çatışmaları, ekranda ilk bölümüyle ilgi topladı.

Avlu geldi, ekran karıştı! Vatanım Sensin'in işi zor! Bizim Hikaye kaçıncı sırada? 9
Sosyal medyanın 2. sırasında Survivor’ın artından Vatanım Sensin dizisi 3 sırada yer aldı. Vatanım Sensin’in geçtiğimiz hafta Total’de 7. sıradayken bu hafta 11. sıraya düştüğü, AB kategorisinde 2. sıradayken bu hafta 3. sıraya gerilediği görülüyor.

Survivor’ın dengeleri bozmasından sonra bu kez de Avlu dizisinin gelişiyle dengeler iyice bozuldu. Ancak listeye hızlı bir giriş yapan Avlu’nun heyecanının gelecek haftalarda da sürüp sürmeyeceğini hep birlikte izleyeceğiz.