Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Aybüke Pusat duran arabaya adeta kafa attı; bu kazanın hikayesi çok ilginç!

Aybüke Pusat duran arabaya adeta kafa attı; bu kazanın hikayesi çok ilginç!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İbrahim Selim ile Bu Gece programına katılan ünlü oyuncu Aybüke Pusat, Ankaralı bir isim… İbrahim Selim, sağ kaşındaki izi sorunca Aybüke Pusat yıllar önce yaşadığı kazayı anlattı.

Kazanan hikayesi bir hayli ilginç… Aybüke Pusat, bisiklete ayakta bindiği ve ellerini de bıraktığı sırada arkasından birisinin bir şeyler söylemesi üzerine dönüp baktığını sonra da duran arabaya çarptığını hatta adeta kafa attığını anlattı.

Aybüke Pusat, bu kaza ve sonrasında yaşanan ilginç hikaye hakkında şu detayları verdi:

“Arabaya çarptım ve sonrası yok. Daha komik bir şey anlatayım, onun devamıyla ilgili.Ben düştüm, sonra annem gelip kaldırdı oradan. Her yer kan, annem yüzümü görmüyor. Bir kan şelalesi… Sonra yüzümü yıkıyorlar ve annem o panikle bayılıyor. O sırada evde babamın bir arkadaşı var. Annemi ayıltmak için tokat atıyor ve annemin çenesi çıkıyor. Biz acildeyiz, annemle el ele tutuşuyoruz. Bana dikiş atılıyor, annemin çenesini takıyorlar. Ve babam geldi. Diyor ki doktor, ‘dışarıda durun karınızı dövmüşsünüz. Kızınıza bilmem ne falan’… Babamı içeriye almadılar.”

Aybüke Pusat duran arabaya adeta kafa attı; bu kazanın hikayesi çok ilginç! 7