Ana sayfa Dizi Haberleri Mahkum dizisi ikinci sezona büyük değişiklikler ile başlayacak!

Mahkum dizisi ikinci sezona büyük değişiklikler ile başlayacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçen sezonun en başarılı çıkışlarından birisini gerçekleştiren Mahkum dizisi, perşembe rekabetinde uzun süre birincilikler elde etti. Ancak sezonun sonlarına doğru hikayede yaşanan savrulmalar nedeniyle Mahkum dizisine yönelik büyük eleştiriler yapıldı.

Dizi hayranlarının özellikle başrolde yer alan Seray Kaya’nın diziden çıkartılmasına yönelik tepkisi uzun sürdü. Mahkum dizisinin ilk sezonu tüm bu sıkıntılara rağmen başarılı geçti ve Fox TV’nin projeye devam etme kararı da izleyenleri memnun etti.

Mahkum dizisinin ikinci sezonda sanki yeniden başlıyormuş havasında önemli değişiklikler ile yeniden izleyicilerin ilgisini çekmesi için çalışmalar yapıldığı biliniyor. Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu, Melike İpek Yalova ve Hayal Köseoğlu gibi önemli oyuncuların başrolünde yer aldığı diziye yeni isimlerin katılması da bekleniyor.

Mahkum dizisi ikinci sezona büyük değişiklikler ile başlayacak! 7

Seray Kaya dışında diziden Talat Bulut’un da ayrıldığını hatırlatalım. Senaristlerin senaryoyu yeniden şekillendireceği ikinci sezon için beklentiler bir hayli yükseldi. Dizinin teknik ekibinde de değişimin ayak sesleri geliyor.

Yönetmen Volkan Kocatürk dizi ile yollarını ayırırken, yeni yönetmenin ise Özgür Sevimli olduğu ortaya çıktı. Hem hikayesinde değişimleri ile hem oyuncu kadrosuna katılacak yeni isimler ile Mahkum dizisinin ikinci sezonda daha güçlü bir şekilde ekranda olması için hazırlıklar sürüyor. Yönetmen değişikliğinin de diziye nasıl bir etkisi olacağını Eylül ayında başlaması planlanan yeni bölümlerde görme fırsatımız olacak.