Ana sayfa Sosyal Medya Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz sürprizlerle hayranlarına bekledikleri müjdeyi verdi!

Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz sürprizlerle hayranlarına bekledikleri müjdeyi verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Ayça Ayşin Turan son dönemde dizi projeleri ile değil de, aşkıyla gündemde. Ünlü oyuncu geçen sezon başrolünde yer aldığı Ada Masalı dizisinde Alp Navruz ile partner oldu. Sette başlayan yakınlaşma daha sonra aşka dönüştü ve ikili uzun süredir birliktelik sürdürüyor.

Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz hayranları ünlü ikiliye bu aşkın çok iyi geldiğini düşünüyor. Turan’ın hayranları oyuncunun her halinden aşkın heyecanını ve enerjisini yansıttığını belirten sosyal medya mesajları ile dikkatleri çekiyor.

Ünlü oyuncunun yeni bir projede yer almasını da çok arzu eden hayranları, gelecek haberi bekliyor. Ayça Ayşin Turan da “Bir film hazırlığımız var. Çok detay veremiyorum, inşallah küçük bir sürprizim olacak” diye konuştu.

Murat Boz’un da içinde olduğu bir başka proje için de konuşmaların yapıldığını ama netleşen bir durum olmadığını anlatan Ayça Ayşin Turan, şu aşamada yeni film projesinin olduğunu söyledi.

Ayça Ayşin Turan, yeni projesiyle ilgili detayların yakın bir zaman içinde duyurulacağını da belirtti. Disney Plus’ın sektöre girmesinden memnun olan oyuncu, “Dijitalin de ayrıcalıkları var, televizyon dizisinin de farklı tarafları var. O tercihe göre değişiyor. Senaryoya bağlı, hangisine kalbim atarsa” diye konuştu.

Ayça Ayşin Turan, yayın sürelerinin de kendisi için önemli olduğunu belirterek, bu noktada dijitalin daha avantajlı olduğunu da ifade etti.

Yaz dönemi için tatil planlarının olduğunu anlatan oyuncu, Alp Navruz ile ilişkisinin de iyi gittiğini ve her şeyin yolunda olduğunu belirtti. Alp Navruz da sevgilisi ile birlikte görüntülendi ve ikilinin yeniden bir projede yer almasını hayranlarının çok arzu ettiği hatırlatıldı.

Alp Navruz, “Kısmet diyelim, gelen teklifler var. Ama profesyonel olarak ekiplerimizle ilerliyoruz. Ne doğru olursa bizim için o yönde devam edeceğiz” diyerek tekrar bir arada bir projede yer almalarının gelecek tekliflere bağlı olduğunu ifade etmiş oldu.