Ana sayfa Sosyal Medya Ayça Ayşin Turan tarzıyla konuşturdu! Aslı Enver sevimli kedisiyle gülümsetti! Beren Saat ödülüyle alkış aldı!

Ayça Ayşin Turan tarzıyla konuşturdu! Aslı Enver sevimli kedisiyle gülümsetti! Beren Saat ödülüyle alkış aldı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Üç ünlü kadın oyuncunun son yaptıkları instagram paylaşımlarına bir göz atalım. İlk sırada Ayça Ayşin Turan var. Oyuncu, Show TV’de yayınlanan Arıza dizisiyle ekranlara geliyor. Tolga Sarıtaş ile başrolünde oynadığı dizideki performansı ile çok beğenilen oyuncu, instagram’da yaptığı paylaşımlarla da takipçilerini mutlu ediyor.

Genç kuşağın başarılı oyuncularından olan Ayça Ayşin Turan, hem oyunculuğu hem de güzelliği ile konuşturuyor. Duru bir güzelliğe sahip olduğu hayranlarının da sık sık vurguladığı Turan, tarzıyla da konuşuluyor.

Spor giyinmeyi seven Ayça Ayşin Turan, kış sezonunda güzel bir tarz yakalamayı da başarmış. Oyuncunun hem spor hem de şık olduğu paylaşımı beğeni topladı.

Ayça Ayşin Turan tarzıyla konuşturdu! Aslı Enver sevimli kedisiyle gülümsetti! Beren Saat ödülüyle alkış aldı! 10

Turan’ın uzun deri ceketi, içinde belini açıkta bırakan mavi bluzu, gri pantolonu ve beyaz spor ayakkabıları ile verdiği bu poza hayranlarından övgü dolu mesajlar geliyor.

Ayça Ayşin Turan tarzıyla konuşturdu! Aslı Enver sevimli kedisiyle gülümsetti! Beren Saat ödülüyle alkış aldı! 11

Kendi kuşağındaki oyuncular arasında dikkat çeken bir isim olan Ayça Ayşin Turan, güneşli havada çektiği pozlarını takipçileriyle paylaşarak hem güzelliğini ve tarzını ortaya koydu, hem de hayranlarını sevindirdi…

Bir başka isim Aslı Enver ise şu sıralar dizisi olmadığı için genellikle evinde iki kedisi ve köpeğiyle birlikte vakit geçiriyor. Oyuncunun sevimli kedisi ile oynadığı anda çektiği aşağıdaki fotoğraf ise yüzleri gülümsetiyor.

Ayça Ayşin Turan tarzıyla konuşturdu! Aslı Enver sevimli kedisiyle gülümsetti! Beren Saat ödülüyle alkış aldı! 12

“Ev sinsisi” notuyla paylaştığı kedisinin üzerine tırmanmasını çeken Aslı Enver’in, sevimli dostlarıyla küçük ailesiyle hayli eğlenceli anlar geçirdiği de anlaşılıyor… Aslı Enver ekranlara son olarak Babil dizisi ile gelmişti. Star TV7de yayınlanan dizi, ne yazık ki beklenen reytingi alamayınca 20. bölümde final yapmıştı.

Bir diğer isim Beren Saat’e gelelim… Oyuncu şu sıralar ekranda iş yapmak yerine dijitaldeki projeleri tercih ediyor. Netflix’in Atiye dizisinde oynayan Saat, 3. sezonun da tamamlanmasıyla bir süredir dinlenmeye geçti.

Oyuncunun dizideki rolüyle aldığı ödül ise kendisini çok mutlu etti. Ödülünü takipçileriyle aşağıdaki pozu vererek gösteren oyuncu, İstanbul Üniversitesi İşletme Kulübü tarafından düzenlenen “Mavi Elma Ödül Töreni”nde “Yılın En İyi Kadın Oyuncusu” ödülünü aldı.

Instagram’da yaptığı paylaşıma şu notu düştü Beren Saat:

“@mavielmaodulleri En iyi kadın oyuncu ödülüm için; töreni düzenleyen ve oy veren İstanbul Üniversitelilere, Atiye’yi pandemi koşullarında büyük bir özveriyle tamamlayan A takımımıza, destekleri giderek çoğalan Netflix izleyicilerine ve bu projeyi bana hediye eden hayata teşekkür ederim. Bu unutulmayacak projelerimizin başlangıcı olsun @onurguvenatam.”

Ayça Ayşin Turan tarzıyla konuşturdu! Aslı Enver sevimli kedisiyle gülümsetti! Beren Saat ödülüyle alkış aldı! 13