Ana sayfa Dizi Haberleri Ayça Varlıer’in 5 ay içindeki müthiş dönüşümünü fark ettiniz mi?

Ayça Varlıer’in 5 ay içindeki müthiş dönüşümünü fark ettiniz mi?

tarafından ker_def
Ünlü oyuncu Ayça Varlıer şu sıralarda Kalk Gidelim dizisinde Nurcan karakteriyle ekranlarda yer alıyor.

22 Haziran 1977 Ankara doğumlu olan Varlıer, 2004 yılından bu yana ekranlarda yer almakta… Gümüş dizisinde Pınar, Kurtlar Vadisi’nde Doktor Neşe, Sonbahar’da Sabiha Yılmaz, Geniş Aile’de Doktor Hayat, Behzat Ç.’de Bahar, Hayat Şarkısı’nda Mahsa Hala olarak beğeniyle izlediğimiz Varlıer, son olarak da Kalk Gidelim dizisinde Nurcal Dal karakterleriyle hayranlarının karşısında…

TRT 1 ekranlarının geçtiğimiz sezon sevilen, bu sezon ise daha da büyük ilgi gören dizisi Kalk Gidelim’de yer almak ünlü oyuncu için büyük bir fırsat.

MUĞLA’DA OLMANIN FARKI

Şehrin gürültüsünden kaçmak istediği sırada Muğla’da çekimleri yapılan diziden teklif alan Varlıer, hayatından çok memnun.

Setin İstanbul dışında olmasının keyfini süren Varlıer, bu konuda şöyle konuşmakta: “Hava temiz, trafik yok ve kalabalıktan uzağız. Setten kalan zamanım elverdiği sürece, kite surf yapma imkanı buluyorum. Bu yaz başladım, artık hayatımın en çok zaman ayırmak istediğim ve zevk aldığım spor aktivitesi haline geldi. Bunun dışında doğada uzun yürüyüşlere çıkıp, kendimi dinleme fırsatı buluyorum ve sokak hayvanlarıyla vakit geçiriyorum.”

Her sene daha genç görünmeyi nasıl başardığı sorusu da sorulan Varlıer, bu konuda şu detayları vermekte: “Kendime dikkat ediyorum. Beslenmeme önem veriyorum. Spor yapıyorum. Bakımlarımı hiç aksatmam. Tabii genetik kodlar da önemli; benim annem ve ablam da yaşını göstermez.”

EVLİLİĞE BAKIŞI

Evlenmeyi düşünen ama hayatın planladığı gibi gitmediğini anlatan ünlü oyuncu, bir ara ‘evlenecek adam yok’ sözüyle dikkat çekmişti.

Varlıer, evleneceği kişinin mesleğine karşı saygılı olması gerektiğini belirtti ve “İşime aşık bir insanım. Temposu yüksek, sorumluluk ve sürekli enerji gerektiren bir mesleğim var. Karşımdaki insanın mesleğime saygılı ve özgüvenli olması gerekiyor” ifadelerini kullandı.

Son dönemde değişimiyle fark ettiren Varlıer’in bu enerjik halinin ardında ne olduğu merak konusu olmakta.

İMAJ YENİLEDİ

Ayça Varlıer'in 5 ay içindeki müthiş dönüşümünü fark ettiniz mi? 7

Ayça Varlıer, Milliyet gazetesindeki röportajında bu değişikliğin sırrını verdi ve şöyle konuştu:

“Geçtiğimiz mart ayında hayatımın en önemli ruhsal ve fiziksel dönüşümünü başlatarak, imaj danışmanım Esra Başıbüyük’le çalışmaya başladım. Açıkçası onunla birlikte yol aldığım için çok mutluyum, kendimi şanslı hissediyorum. Artık giyinmek bir görev olmaktan çıktı, tersine kendimi içinde her ortamda iyi hissedebileceğim bir etken haline dönüştü.”

5 ay önce imaj değişikliğine başlayan Varlıer’in bu süreçte bir hayli yol kattetiği ve enerjik yeni imajıyla da farkını sergilediği gözlenmekte.