Ana sayfa Dizi Haberleri Aylarca emek verildi, titiz çalışıldı! Akıncı dizisi bomba gibi geliyor! İşte başlama tarihi!

Aylarca emek verildi, titiz çalışıldı! Akıncı dizisi bomba gibi geliyor! İşte başlama tarihi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Akıncı dizisi geliyor, atv’nin bomba gibi dizisinin başlama tarihi netleşti! Akıncı dizisi çok gündeme gelmedi belki, çekimleri hakkında fazla detay verilmedi, ancak yayınlanan fragmanları büyük dikkat çekti. Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi’nin başrolünde yer aldığı dizinin fragmanları izleyicilere farklı geldi.

Bir kahramanlık hikayesi olarak öne çıkan Akıncı dizisi için ekip büyük bir hazırlık yaptı. Ağustos ayından bu yana sıkı ve titiz çalışmalar yürütüldü. Hiçbir detay anlatmasın diye zaman sıkışması yaşatılmadı. Proje yayına başlamadan önce yaklaşık 5 aylık bir çalışma süreci geçti.

Bunun nedeni ise Akıncı’nın sıradan bir dizi olmaması, özel efektler ve görsel şovlar içermesi… Ekibin bu titiz çalışması da fragmanlara yansıdı ve büyük beğeni topladı… Akıncı dizisinin ne yaman yayınlanacağı merakla bekleniyordu.

atv’nin yaptığı duyuruya göre dizi 1 Ocak Cuma akşamı saat 20.00’da izleyicilerle buluşacak. Akıncı dizisinin ekrana gelmesi Cuma rekabetini fena halde kızıştıracak.

Fox TV’nin de Son Yaz dizisini yayınlayacağını duyurduğu Cuma rekabetinde; Kırmızı Oda, Arka Sokaklar, Ramo, Akıncı, Son Yaz, Payitaht Abdülhamid dizileri arasında müthiş bir yarışa tanıklık edeceksiniz.

Tabii ki Hercai dizisi de artık Pazar akşamları izleyicilerle buluşacak ve yeni gününde Kefaret, Arıza, Menajerimi Ara ve Tövbeler Olsun dizilerine rakip olacak.