Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai dizisi için öyle bir karar alındı ki, ömrünü uzattılar!

Hercai dizisi için öyle bir karar alındı ki, ömrünü uzattılar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hercai dizisi atv ekranında ilk 2 sezon çok başarılı işlere imzasını attı. Ancak 3. sezon çok iyi başlamadı. Akın Akınözü ve Ebru Şahin ikilisini buluşturan ve büyük bir üne kavuşturan Hercai, 3. sezonda reyting sorunları yaşadı.

Ancak hikayedeki değişimler, sırların ortaya çıkması, heyecanın artması ve hikaye anlatımının da hızlanması ile reyting sorunu total grubunda aşıldı. 6’lı reytinglere kadar çıkarak, yoluna devam etme hakkını kazanan Hercai, yurt dışından gördüğü büyük ilginin ve sosyal medyadaki geniş destekçi grubunun da katkısıyla ayakta kaldı…

Hercai dizisi Cuma gibi çok farklı yapımların büyük bir savaş verdiği bir günde ekranda zorlandı.Ancak atv, yeni dizisi Akıncı’yı bu güne koyarak Hercai için yeni fırsat kapısı açtı.

Ebru Şahin ve Akın Akınözü’nün başrolündeki dizi, yeni yılda gün değiştirecek. Akıncı dizisinin 1 Ocak Cuma günü yayına başlamasının ardından Hercai dizisi artık Pazar akşamları izleyicisi ile buluşacak.

Bu durum dizi için çok önemli ve büyük bir karar… Zira, pazar akşamları rekabet o kadar da güçlü değil. Hercai hayranları dizilerini bırakmayacak ve reytinglerde yine iyi seviyelerde kalmasını sağlayacaktır.

Kefaret, Arıza, Menajerimi Ara ve Tövbeler Olsun dizilerinin yer aldığı Pazar akşamları artık Hercai de bu rekabetin bir parçası olacak.