Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’nin Son Yaz, atv’nin Akıncı dizileri büyük bir savaşı başlattı! Hercai mevzi değiştirdi

Fox TV’nin Son Yaz, atv’nin Akıncı dizileri büyük bir savaşı başlattı! Hercai mevzi değiştirdi

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ve atv’nin yeni dizi kararları büyük bir savaşın başlangıcı oldu!Televizyon kanalları arasındaki dizi rekabeti olanca hızıyla devam ediyor. Özellikle de Cuma akşamları için büyük bir rekabetin geldiğini anlatan düzenlemeler görüyoruz.

Fox TV’nin Son Yaz isimli dizisini 1 Ocak Cuma akşamı yayına alacağının ortaya çıkmasından sonra yeni gelişmeler yaşandı… atv, yeni bir hamle daha yaparak Akıncı dizisinin 1 Ocak Cuma günü başlatma kararı aldı. Yani iki yeni dizi yeni yılın ilk günü izleyicilerle buluşacak. Fox TV, Çocukluk dizisini yayından kaldırarak Son Yaz’a şans verecek. Ali Atay, Alperen Duymaz ve Funda Eryiğit dizinin başrollerinde bulunuyor.

Fox TV'nin Son Yaz, atv'nin Akıncı dizileri büyük bir savaşı başlattı! Hercai mevzi değiştirdi 8

atv ise Hercai dizisinin yerine Akıncı dizisini ekrana getiriyor. Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi’nin başrolündeki Akıncı için ekip Ağustos ayından bu yana titiz bir hazırlık yapıyordu.

Akıncı bir kahramanlık hikayesi ve bu tarzda diziler pek ekranda yer almıyor. Akıncı ile atv çok başka bir formatı izleyici karşısına getiriyor. Başarılı olup olmayacağı dizi sektöründe önemli bir değişimi de beraberinde getirebilir ve kahramanlık dizileri daha da çok artabilir.

Fox TV'nin Son Yaz, atv'nin Akıncı dizileri büyük bir savaşı başlattı! Hercai mevzi değiştirdi 9

atv, 3. sezonu devam eden ve totalde reytinglerini yükseltmeyi başaran Hercai dizisiyle ilgili de flaş bir karar aldı. Dizi yeni yılda Cuma günleri yerini Akıncı’ya bırakırken, artık Pazar akşamları izleyicilerle buluşacak. Ebru Şahin ve Akın Akınözü’nün başrolünde olduğu dizi, yoluna yeni gününde daha güçlü şekilde devam etme şansı da bulmuş oldu.

Pazar akşamları Kefaret, Arıza ve Menajerimi Ara isimli diziler ekranda yer alıyor ve rekabet Cuma günlerine göre daha yumuşak seyrediyor.