Ana sayfa Sosyal Medya Aytaç Şaşmaz yeni yıldan ne bekliyor?

Aytaç Şaşmaz yeni yıldan ne bekliyor?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com/Detay –Aytaç Şaşmaz Baht Oyunu dizisinden sonra ekranlara verdiği arayı  Ay Yapım imzalı Fox TV dizisi Darmaduman ile bozmuştu.

Dizi, hem kadrosu hem de 90’lı yıllara damgasını vuran Beverly Hills 90210 dizisinden uyarlanıyor olması nedeniyle henüz başlamadan önce izleyicide büyük merak uyandırmıştı.

Ancak, ekranların genç gözde oyuncuları Aytaç Şaşmaz, Mert Yazıcıoğlu, Aslıhan Malbora ve Hafsanur Sancaktutan’a usta oyuncular Nur Fettahoğlu, Necip Memili, Meral Çetinkaya ve Metin Coşkun’un eşlik ettiği dizi hiç beklemediği bir ilgisizlikle karşılandı!

Final kararı, Aytaç Şaşmaz hayranlarını da hayal kırıklığına uğrattı. Zaman zaman sosyal medya paylaşımlarıyla da gündem olan oyuncu sosyal medyada yeni yıl dileklerini paylaştı.

Aytaç Şaşmaz yeni yıldan ne bekliyor? 7

Oyuncu paylaşımına; “Güzel dilekler yükleniyor..! Huzurlu yıllar dilerim.!” notunu düştü. Fotoğraf kısa sürede binlerce yorum aldı. Hayranları da yorumlarında ünlü oyuncuya iyi yıllar dilediler.

Bazı hayranları ise oyuncunun ayrıldığı oyuncu sevgilisi Cemre Baysel ile barışmasını istedi. Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz çiftinin Baht Oyunu setinde başlayan aşkları geçtiğimiz aylarda sessiz sedasız sona ermişti. İki ünlü isim de ayrılık konusunda bir açıklama yapmadı.