Ana sayfa Sosyal Medya Aytaç Şaşmaz’ın fotoğrafına Cemre Baysel öyle bir yorum yaptı ki sosyal medya yıkıldı!

Aytaç Şaşmaz’ın fotoğrafına Cemre Baysel öyle bir yorum yaptı ki sosyal medya yıkıldı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçen sezon Kanal D ekranında yayınlanan Baht Oyunu dizisinin setinde  tanışıp aşk yaşamaya başlayan Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel ikilisi sosyal medyada da ilgiyle takip edilen isimler arasında ön sıralarda yer alıyorlar.

Aytaç Şaşmaz ile Cemre Baysel hayranları, ikiliyi birbirine çok yakıştırıyor ve özellikle sosyal medyada birlikte yaptıkları paylaşımları ilgiyle takip ediyorlar.

Birbirlerinin her paylaşımına yorum yapan ünlü çiftten Aytaç Şaşmaz’ın instagram hesabından yayınladığı son gönderisine Cemre Baysel öyle bir yorum yaptıki ikilinin hayranları adeta mest oldu.

Aytaç Şaşmaz'ın fotoğrafına Cemre Baysel öyle bir yorum yaptıki sosyal medya yıkıldı! 96

Saçlarının yüzüne düştüğü bir fotoğrafını paylaşan yakışıklı oyuncunun fotoğrafına sevgilisi Cemre Baysel, ‘Yapmayın Aytaç Bey’ yorumunu yaptı. Cemre Baysel’in yorumu kısa sürede çiftin hayranlarından binlerce beğeni ve yorum aldı.

Cemre Baysel, 7 Haziran Salı akşamı ilk bölümü yayınlanan Senden Daha Güzel isimli diziyle birlikte yeniden ekranlara döndü. Aytaç Şaşmaz, sevgilisini sette ziyaret ederek desteğini verdi ve bu anları da sosyal medyada hayranlarıyla paylaştı.

Burak Çelik ile başrolü paylaşan Cemre Baysel, yine bir yaz dizisi tercihinde bulunarak, romantik komedi yapımları ile yoluna devam etmeyi seçti. Hayranları şimdi de Aytaç Şaşmaz’ın yeni projesini merakla bekliyor.