Ana sayfa Sosyal Medya Aziz dizisi tatile girdi, Murat Yıldırım ve eşi İman Elbani soluğu bakın nerede aldı?

Aziz dizisi tatile girdi, Murat Yıldırım ve eşi İman Elbani soluğu bakın nerede aldı?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’nin Cuma akşamları ekrana gelen dizisi Aziz, izleyicilerden de büyük beğeni alıyor. Dizinin başrolünde yer alan Murat Yıldırım’ın eşi İman Elbani de diziye son iki bölümde konuk oyuncu olarak gelmiş ve izleyenler için de güzel bir sürprize imza atmıştı.

Aziz dizisine Mısırlı Prenses Fevziye olarak katılan İman Elbani, ilk oyunculuk denemesinde izleyiciden de beğeni aldı. 2016 yılında hayatlarını birleştiren çift, mutlu evlilikleri ile de göz doldurmakta.

Yılbaşı nedeniyle pek çok dizi gibi Aziz dizisi de bir kaç haftalık ara verdi. İki hafta olması beklenen bu aranın 3 haftaya uzatılması da izleyiciyi merakta bırakmakta yeni bölüm için!

Aziz dizisi tatile girdi, Murat Yıldırım ve eşi İman Elbani soluğu bakın nerede aldı? 8

Aziz’in şu ana kadar 8 bölümü ekrana gelmişti. Kısa bir süre önce de 9. yeni bölümün fragmanı yayınlandı ve yeni bölümde de heyecanlı sahnelerin izleyenleri beklediği görüldü. Antakya’da çekilen ve şehrin Türkiye Cumhuriyeti’ne katılmasından kısa bir süre önceki dönemde geçen hikayesiyle sevilen dizinin 9. bölümü 14 Ocak Cuma akşamı ekranda olacak.

Bu arada dizinin 3 haftalık tatil arasında Murat Yıldırım ve eşi İman Elbani’nin romantik bir kaçamak yaptıkları ve Dubai’ye gittikleri öğrenildi.

Murat Yıldırım, instagram sayfasından eşi ile göz göze bir fotoğraflarını yayınlayarak, tatil arasını Dubai’de değerlendirdiklerini de göstermiş oldu.

İşte Yıldırım’ın eşi ile o paylaşımı…

Aziz dizisi tatile girdi, Murat Yıldırım ve eşi İman Elbani soluğu bakın nerede aldı? 9