Ana sayfa Dizi Fragmanları Azize 6. bölüm 2. fragmanı izle! Azize ve Kartal aşka karşı duruyor!

Azize 6. bölüm 2. fragmanı izle! Azize ve Kartal aşka karşı duruyor!

tarafından ker_def

Kanal D ekranında izleyicilerle artık Cumartesi akşamları buluşmakta olan Azize dizisi 28 Aralık akşamı 6.yeni bölümüyle hayranlarının karşısına çıkacak.Azize 6. Bölüm 2.Fragmanı yayında! Videodan yeni görüntüleri izleyebilirsiniz. Azize, Kartal’a olan hisleriyle savaşıyor! Aşk kıvılcımları ortaya çıktı ama iki karakterde birbirlerine bunu itiraf etmek için savaş verecek.

Azize ve Kartal arasında romantik rüzgarlar esiyor. Yaşanılan onca kötü şey iki genci birbirlerine daha çok yakınlaştırmıştır. Özellikle intikam duygusunun yoğunluğuyla yola çıkan Azize için işler düşündüğü gibi olmaz.

Kartal’ın iyi biri oluşu ve kendisine olan ilgisi fikirlerinde değişime sebep olmuştur. Kartal ve Azize arasında neler olacak? Azize, Kartal’a olan hisleriyle başa çıkabilecek mi?

Azize yeni bölümüyle Cumartesi 20.00’da Kanal D’de!

Yapım: Süreç Film

Yapımcı: İnci Gündoğdu, İsmail Gündoğdu

Yönetmen: Volkan Kocatürk

Hikaye: Emre Özdür, Başar Başaran

Senaryo: Emre Özdür, Başar Başaran, Meryem Gültabak

Görüntü Yönetmeni: Metin Turguç

Sanat Yönetmeni: Saadet Parlak

Müzik: Tuna Hizmetli

Oyuncular: Buğra Gülsoy (Kartal), Hande Erçel (Azize), Mustafa Yıldıran (Balkan), Mustafa Avkıran (Barbaros), Duygu Sarışın (Asya), Selen Öztürk (Tuna), Tugay Mercan (Okan), Başak Daşman (Yıldız), Çetin Sarıkartal (İskender), Orhan Kılıç (Adnan), Cenk Kangöz (Osman), Serkan Altıntaş (Yaman), Asuman Çakır (Aynur), Ufuk Şen (Hasan), Ceylan Batı (Ceyda), Zeynep Kızıltan (Gül),  Efekan Can (Kuzey), Galip Erdal(Cevat), Taha Baran Özbek (Yiğit)