Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Azra Akın oğlunu 14 aydır emziriyor, fit değil sağlıklı olmak önemli!

Azra Akın oğlunu 14 aydır emziriyor, fit değil sağlıklı olmak önemli!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – 2002 Türkiye ve Kainat Güzeli Azra Akın, 18 Kasım 2018 tarihinde oğlu Demir Koru’yu dünyaya getirmişti. Oyuncu 14 aylık olan oğlunu hala emzirdiğini açıklayarak şaşırttı. İlk 6 ay anne sütünün çok önemli olduğu biliniyor. Ancak Azra Akın 14. ayında da oğlunu emzirmekte olduğunu bu yüzden de sağlıklı beslenmeye gayret ettiğini söyledi.

Yeni bir marka ile anlaşan ve önceki gün Çırağan Sarayı’nda düzenlenen lansmana katılan oyuncu, önceliğinin her zaman çocuğunda olduğunun altını çizdi. Son halini instagram hesabından paylaşan oyuncu, güzelliği ile yine göz doldurdu.

Azra Akın oğlunu 14 aydır emziriyor, fit değil sağlıklı olmak önemli! 7

Oyuncu, oğlu Demir’i hala emzirdiğini vurguladı ve kendisine bir sınır koymadığını ve sağlıklı beslendiğini ama zaman zaman sevdiği farklı şeyler de yediğini anlattı.

Formunu korumak amacından önce sağlıklı olmayı öne çıkartan, bunu da oğlunun gelişimi için önemli gördüğünü ifade eden Azra Akın, şu sözleri ile dikkatleri çekti:

“Her yaş farklıdır. Şu an bana ne iyi geliyor ana bakıyorum. Bu evet egzersizdir.Ben güçlü hissetmeyi çok severim.Enerjim yükseliyor ve şekil daha rahat çalışabiliyorum. Bir taraftan ne yiyorsak aslında o oluyoruz derler ya ona inanıyorum. Ben hala emziriyorum. Emzirdiğim için de ben kendime hiç sınır koymadım. Sağlıklı beslenmeye çalıştım ama bazen de sevdiğim şeyleri yedim.Aslında daha yavaş yavaş sınır getiriyorum ki, denge olsun… Benim önceliğim tabii ki çocuğum da hala öyle tabii ki.”

Videodan röportajı izleyebilirsiniz: