Ana sayfa Dizi Fragmanları Baba dizisinde iyi haber bekleyenleri üzen yeni karar!

Baba dizisinde iyi haber bekleyenleri üzen yeni karar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’de salı akşamları yayınlanmakta olan Baba dizisinde Haluk Bilginer ile Tolga Sarıtaş ikilisi dikkat çeken performansları ile göz dolduruyor. Dizinin reytingleri bir ara iyi gelmiş olsa da, son haftalarda tüm dizilerde yaşanan izlenme oranlarındaki düşüş, Baba dizisini de olumsuz etkiledi.

Show TV’nin gelecek sezonda da ekrana getirmesi beklenen Baba dizisinin 11 bölüm geride kaldı… Dizinin bu hafta yayınlanması beklenen 12. yeni bölümün bir hafta sonra izleyicilerle buluşacağı ortaya çıktı. Baba dizisini heyecanla bekleyen hayranlar 3 Mayıs akşamı, bayram haftası nedeniyle dizinin yeni bölümünü izleyemeyecek.

Show TV’den yapılan paylaşımda dizinin 12. yeni bölümünün 10 Mayıs Salı akşamı izleyicilerle buluşacağı bildirildi… Baba dizisi hayranları, yeni bölümü izlemek için bir hafta daha bekleyecek. Yeni bölüm aynı zamanda reytingleri yeniden ilk bölümlerdeki haline geri dönme ihtimali nedeniyle de büyük önem taşıyor.

Baba dizisinin ikinci sezon planlaması yapılmasına rağmen, son haftalarda yaşanabilecek ciddi reyting sorunları, bu planlamanın değişmesine neden olabilir. Peki 12. yeni bölümde sizleri neler bekliyor?

Show TV’nin Ay Yapım imzalı ilgiyle izlenen dizisi ‘Baba’nın yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. Emin’in Kadir’i görebilmek için karakolda olay çıkardığı tanıtımda Kadir, serbest bırakılıyor. Servet’in ailesine yaptıklarını Burak’tan öğrenen Kadir şoke olurken Saruhanlı köşkünde gerilim tırmanıyor. Kadir büyük bir öfkeyle Servet’e saldırırken, “Benim ailemden uzak duracaksın!” sözleri dikkat çekiyor.

Baba’nın hikayesini Gökhan Horzum ve Ekin Atalar, senaryosunu Ekin Atalar, yönetmenliğini ise Çağrı Bayrak üstleniyor.

‘Baba’ yeni bölümüyle 10 Mayıs Salı akşamı saat 20.00’de Show TV’de!