Ana sayfa Sosyal Medya Baba dizisine veda eden Zeynep Tuğçe Bayat, dizi kariyerinde bir ilke imza atacak!

Baba dizisine veda eden Zeynep Tuğçe Bayat, dizi kariyerinde bir ilke imza atacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında izleyicilerle buluşan ve ikinci sezonda da devam etmesi planlanan Baba dizisinde Zeynep Tuğçe Bayat, Şahika isimli karakter ile dikkatleri üzerine çekmişti.

Ancak başarılı oyuncu ikinci sezonda Baba dizisine devam eden isimler arasında yer almayacak. TRT Dijital için hazırlıkları yapılan Hür isimli yeni bir dizi için oyuncu görüşmelerinde Zeynep Tuğçe Bayat’ın da ismi öne çıktı.

Genç oyuncunun proje için ilk anlaşan isimlerden birisi olduğu ortaya çıktı. Pademi sürecinde Özcan Deniz’in kendi imkanları ile çektiği Senkron isimli dizi tam bir dijital proje olarak anılmamıştı. Ancak Zeynep Tuğçe Bayat, TRT Dijital’de yayınlanacak ve büyük prodüksiyon ile gerçekleştirilecek Hür isimli proje ile dijital dizi deneyimini ilk kez yaşayacak.

Baba dizisine veda eden Zeynep Tuğçe Bayat, dizi kariyerinde bir ilke imza atacak! 7

Arka Sıradakiler dizisinde setlere atım adan ve 2010 yılında Gönülçelen dizisinde Nevra karakteri ile dikkatleri üzerine çeken Zeynep Tuğçe Bayat’ın kariyerinde birbirinden farklı birçok proje var.

Yıldız Masalı, Ah Neriman, Çilek Kokusu, Seviyor Sevmiyor, Afili Aşk, Kuruluş Osman gibi dizilerde de yer alan oyuncu, önümüzdeki aylarda Hür isimli proje için setlerde yerini alacak.

İlker Arslan ve Barış Erdoğan’ın senaryosunu yazdığı Hür dizisinde oyuncunun bir yazılımcıya hayat vermesi bekleniyor. Eskişehir’deki Türk Hava Kuvvetleri’nin üstlerinin de kullanılarak çekimlere gerçekleştirilecek olan 10 bölümlük proje, heyecanla beklenen işlerden birisi oldu.

Kuruluş Osman ve Baba dizilerinde rolleri kısa süreli olan oyuncunun Hür dizisi dışında gelen başka teklifleri de değerlendirmekte olduğu gelen bilgiler arasında yer alıyor.