Ana sayfa Dizi Fragmanları Hilmi Cem İntepe hayranları için Hür dizisi tüm bölümleriyle izleyicilerle buluşacak!

Hilmi Cem İntepe hayranları için Hür dizisi tüm bölümleriyle izleyicilerle buluşacak!

tarafından ker_def

Gökyüzündeki cesur yolculuk: Hür dizisi geliyor…

Türk Hava Kuvvetleri’nin özel görevlerde vazife almak üzere en seçkin ve gözü kara pilotlardan kurduğu Hür Filosu’nun aksiyon ve macera dolu hikayesini konu edinen “Hür”, gerilim dolu anları, aksiyonu ve duygusal derinliğiyle izleyicilere unutulmaz bir Türk Hava Kuvvetleri hikayesi sunmayı vadediyor.

Millî Savunma Bakanlığı’nın katkılarıyla çekilen dizi, uzun yıllar Türk toplumunun hafızasında kalacak bir yapım olmayı hedefliyor. 110. Filo’nun gökyüzündeki cesur yolculuğunu ve zorlu görevlerini merkezine alan tabii orijinal dizisi Hür, 1 Aralık’ta tüm bölümleriyle izleyiciyle buluşacak.

Aksiyon/macera türünde olan ve 10 bölüm olarak kurgulanan dizinin oyuncu kadrosunda ise Ogün Kaptanoğlu (Alper Yarbay), Hilmi Cem İntepe (Gökhan Üsteğmen), Batuhan Demir (Emre Üsteğmen), Deniz Çatalbaş (Nazlı Üsteğmen), Gökay Müftüoğlu (Cemal Binbaşı), Taner Ertürkler (Turgay Binbaşı) ve Zeynep Tuğçe Bayat (Banu) yer alıyor.

Fedakarlık, zor şartlarda görev, asker arkadaşlığı ve takım ruhu gibi temaların işlendiği dizinin senaryosunu Barış Erdoğan ve İlker Arslan üstlenirken dizinin yönetmen koltuğunda ise Ekin Pandır oturuyor.