Ana sayfa Dizi Haberleri Ru dizisini reddeden Mert Yazıcıoğlu aldığı yeni dizi kararı ile hayranlarını mest edecek!

Ru dizisini reddeden Mert Yazıcıoğlu aldığı yeni dizi kararı ile hayranlarını mest edecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mert Yazıcıoğlu’nun ismi Disney Plus için hazırlanan Ru isimli dizi için konuşuluyordu. Meryem Uzerli ile partner olması beklenen oyuncunun ilk başta rolü kabul ettiği ama daha sonra vazgeçtiği ortaya çıkmıştı.

Ru dizisi ile ilgisi kalmayan Mert Yazıcıoğlu, kendisine gelen birçok proje arasında gençlik yapımı olarak öne çıkacak olan Ay Yapım’ın yerli Beverly Hills dizisini tercih etti. Henüz ismi net olarak belirlenmeyen yeni dizi, gençlerin birbirleri ile olan ilişkilerini ve yaşayacakları trajik olayları anlatacak.

Mert Yazıcıoğlu’nun kendisine gelen birçok proje arasında bu diziyi tercih etmesi de oldukça anlamlıydı. Ünlü oyuncunun yeni sezonda Fox TV ekranında yayınlanması beklenen dizi ile yeniden ekranlara dönmesi de hayranlarını çok memnun edecek.

1983 yılında İstanbul’da dünyaya gelen oyuncu, son iki sezondur dijital yapımlarda yer almayı tercih etti. İlk olarak Aşk 101 dizisinde Sinan karakteri ile izlediğimiz oyuncu, ayrıca Ölüm Zamanı isimli Exxen dizisinde de Cüneyt karakterini canlandırdı.

Ru dizisini reddeden Mert Yazıcıoğlu aldığı yeni dizi kararı ile hayranlarını mest edecek! 25

En son 2020 yılında kısa süren Bir Annenin Günahı isimli diziyle izleyicilerin karşısına geçen oyuncu, projenin sadece 5 bölüm sürmesinin şanssızlığını yaşamıştı. Oyuncu, yeniden televizyon ekranına dönüş kararı aldı.

Hafsanur Sancaktutan ve Aslıhan Malbora ile de yeni dizi için anlaşma sağlandığı gelen bilgiler arasında. Ayrıca ismi konuşulan oyuncluardan Selahttin Paşalı ile Ahsen Eroğlu’nun da projeye katılması durumunda yeni sezonun en etkili kadrolarından birisinin oluştuğunu söyleyebiliriz.

Mert Yazıcıoğlu’nun yeniden televizyon dizilerine dönüş kararını Ay Yapım imzası taşıyan ve çok önemli bir Amerikan dizisinin yerli versiyonu ile yapacak olması da hayranlarını bir hayli heyecanlandıracaktır.