Ana sayfa Dizi Haberleri Baba dizisinin başarılı oyuncusu Zeynep Tuğçe Bayat’tan beklenmedik ayrılık!

Baba dizisinin başarılı oyuncusu Zeynep Tuğçe Bayat’tan beklenmedik ayrılık!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Show TV’de ekranlara gelen Baba dizisi Salı akşamları izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Haluk Bilginer ile Tolga Sarıtaş gibi iki önemli ismin başrolünde yer aldığı dizide, dikkat çeken bir hikaye ve etkili oyuncu kadrosu bulunuyor.

Baba dizisi daha başlamadan önce hem konusu hem de oyuncu kadrosu ile ilk açıklandığı zaman büyük bir beklenti yaratmıştı. Fakat diziye beklenen ilgi ilk sezonda gösterilmedi ve reytinglerde geride kaldı.

Dizinin final mi yapacağı yoksa yoluna devam mı edeceği konuşulurken sezon finali yapacağı öğrenildi. Baba dizisi önümüzdeki hafta yayınlanacak 15. Bölüm ile ekranlardan bir süre ayrılacak ve eylül ayında yeni isimlerin de katılımıyla yoluna ikinci sezonuyla devam edecek.

Baba dizisinin başarılı oyuncusu Zeynep Tuğçe Bayat’tan beklenmedik ayrılık! 7

Dizide Servet Saruhanlı’nın ikinci eşi Şahika’yı canlandıran Zeynep Tuğçe Bayat, dizinin ilgi çeken karakterlerinden biri. Gözü Servet’in ailesinin parasında olan Şahika, abisi olarak aileye tanıttığı yasak aşkının öğrenileceği korkusuyla konağı terk etmiş. Yasak aşkı ile birlikte kaçarken de konaktaki kasayı soyarak istediği servete kavuşmuştu.

Bu ayrılık izleyicilerde soru işareti bırakmıştı. Son öğrenilen kulis haberlerine göre Zeynep Tuğçe Bayat hikayesi bittiği için diziden ayrıldı. Ay Yapım’ın Show TV için çektiği Baba dizisi sezon finali yaklaşırken farklı yeniliklerin de olacağı gelen haberler arasında.